TV karta - zatuhnutí PC

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
ms6
Nováček
Nováček

TV karta - zatuhnutí PC

Příspěvek od ms6 »

Zdravím,
nedávno jsem si sestavil nový počítač s tím předpokladem, že jej budu používat místo digitální televize a rádia. Televize i rádio fungují, ovšem při delším používání TV karty se počítač zhruba po 2 hodinách úplně kousne. Obraz se zastaví, z reprobeden vychází stále stejný zvuk, počítač na nic nereaguje, pomůže až tvrdý reset. Pokud se TV karta nepoužívá (neběží rádio ani televize), počítač běží stabilně. Zkoušel jsem už i TV kartu přehodit do jiného slotu, nepomohlo. To samé se mi stává na dvou Windowsech. Poradíte jak to vyřešit? Předem díky.

Moje sestava:
Intel Core 2 Duo E6600 - 2,4GHz
2x1GB DDR2 800Mhz Corsair Twinx XMS2
GigaByte 965P-DS4
GeForce 7600GT 256MB DDR3

Hauppauge WinTV HVR-1300 (analogový TV+FM/digitální DVB-T tuner, HW MPEG enkodér)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no me moje TV karta na DS3 desce (drive to nikdy nedelala) taky dela pekny veci -

pokud mam audio procesovany pres PCI tak po pul hodine behu TV a prepinani programu se zacne zpozdovat zvuk za obrazem a je potreba restartount TV soft
pri presouvani okna s televizi po okne zustavaji stopy na displeji ktere zmizi treba po jejich prekresleni nejakym jinym oknem

na jinych deskach to nedelala a to ji mam uz dva roky

na jinych wokech znamena na jinych pocitacich s jinym hardwarem? pokud ano tak
zkusit jine ovladace pokud to lze
a nebo reklamovat kartu
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
ms6
Nováček
Nováček

Příspěvek od ms6 »

Na tom samem pc, na stejnym hardwaru...ovladace jsou asi jen jedny... :(
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

v tom pripade bych kartu zkusil na jinem HW aby se vyloucil problem s deskou
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jaké kodeky na TV kartu? Jako v systemu? neni tam neco jako all in one? K-lite? Jina verze softu na TV kartu?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“