Problémy s ramkama....

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problémy s ramkama....

Příspěvek od GeorgeCZ »

Zdarec,
trochu jsem upgradoval PC...
tady popis: deska Gigabyte K8NE, HDD Seagate Baracuda 7200.7 80 GB, grafika ATi radeon X1800GTO, ram 2 x 256MB Kingstone CL 2.5,

Problémy:
Když chci PC zapnout s obouma ramka tak mi nejde....zkoušel jsem kámošovi ramky a taky to nešlo až po hodně střídání ramek to šlo ale ramky musim mit ve slotu č. 2 a 3. Newíte jak to vyřešit???

Problém č. 2 Když zapínám PC....monitor se zapne, pak se sám od sebe vypne a pak se zase zapne......používám ATI Catalyst 6.12...ale ovladačema to možná není...

Vůbec si nevím rady...pls poraďte...díkec moc
Naposledy upravil(a) GeorgeCZ dne stř 3. led 2007, 18:10, celkem upraveno 1 x.
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s ramkama....

Příspěvek od Kamikadze »

GeorgeCZ píše:Problém č. 2 Když zapínám PC....monitor se zapne, pak se sám od sebe vypne a pak se zase zapne......používám ATI Catalyst 6.12...ale ovladačema to možná není...
Uz pri bootovani v DOSu? Nebo az pri logovani se do systemu?
Pokud v tom 1. pripade, tak s tim drivery(windows) nemaji nic spolecneho...
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeCZ »

Kamikadze píše:
GeorgeCZ píše:Problém č. 2 Když zapínám PC....monitor se zapne, pak se sám od sebe vypne a pak se zase zapne......používám ATI Catalyst 6.12...ale ovladačema to možná není...
Uz pri bootovani v DOSu? Nebo az pri logovani se do systemu?
Pokud v tom 1. pripade, tak s tim drivery(windows) nemaji nic spolecneho...
to myslíš 1. nebo 2. problém??
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

GeorgeCZ píše:to myslíš 1. nebo 2. problém??
Kdyz cituju 2., tak myslim 2., ne? :wink:
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeCZ »

Kamikadze píše:
GeorgeCZ píše:to myslíš 1. nebo 2. problém??
Kdyz cituju 2., tak myslim 2., ne? :wink:
sorry...no je to tak: naběhne normálně logo win a načítají se winy pak se to vypne....zapne a ukáže se tam přihlašovací obrazovka...
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

GeorgeCZ píše:sorry...no je to tak: naběhne normálně logo win a načítají se winy pak se to vypne....zapne a ukáže se tam přihlašovací obrazovka...
Osobne mne to pri prihlasovani dela to stejne (uvedomil sem si to ted jak jsi to tady napsal, nikdy jsem tomu nevenoval pozornost) a to mam 9800PRO a Catalist 6.6, takze v ovladacich to zrejme nebude(i kdyz mozna to nejaka nova verze resi). Neni to nahodou tim, jak se meni rozliseni? Z 640x480 na 1024x768(pouivam ja)? To stejne mne to dela pri zmene rozliseni i jindy, treba ve hrach a tak... Osobne se mne to deje zrejme jiz dlouho, ale zadny problem nikde nepozoruju. Hry jedou, zadne chyby v obraze nicem...
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeCZ »

Kamikadze píše:
GeorgeCZ píše:sorry...no je to tak: naběhne normálně logo win a načítají se winy pak se to vypne....zapne a ukáže se tam přihlašovací obrazovka...
Osobne mne to pri prihlasovani dela to stejne (uvedomil sem si to ted jak jsi to tady napsal, nikdy jsem tomu nevenoval pozornost) a to mam 9800PRO a Catalist 6.6, takze v ovladacich to zrejme nebude(i kdyz mozna to nejaka nova verze resi). Neni to nahodou tim, jak se meni rozliseni? Z 640x480 na 1024x768(pouivam ja)? To stejne mne to dela pri zmene rozliseni i jindy, treba ve hrach a tak... Osobne se mne to deje zrejme jiz dlouho, ale zadny problem nikde nepozoruju. Hry jedou, zadne chyby v obraze nicem...
dik...ale jeste vyřešit ten 1. problém...
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

No s tim ti bohuzel neporadim :(

Zkus projit sekci o RAM, pokud ses tam jeste nedival. Mozna tam najdes thread, kde se resi problem podobny tvemu. Anebo se zkus problem popsat primo tam
http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=20
hodne stesti :wink:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“