Záhadné zapínání a vypínání PC

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Huncut
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Záhadné zapínání a vypínání PC

Příspěvek od Huncut »

Mám takový problém na počítači, který fungoval asi rok v pohodě, ale najednou se začal chovat divně při zapínání a vypínání. A to následovně:

Pokud PC běží, je stabilní i při hrách, žádný problém s ním není. Pokud ho dám ale vypnout (nezávisle na OS, zkoušel sem ve Win i v Linuxu) tak se místo vypnutí restartuje. Někdy se vypne na cca deset vteřin a pak najednou sám od sebe zase naběhne (jako by ho nějakýá duch zapnul).

Pokud ho vypnu úplně kolíkem na zdroji a zase zapnu, tak pak nejde zapnout vůbec...a to asi hodinu a po té hodině opět sám naběhne. Neví někdo čím by to mohlo být?

Testováním hardwaru sem vyloučil spoustu možností, takže mi zbýva jen zdroj nebo deska. Co z toho připadá v úvahu více? Co by mohlo způsobovat takové chování?

Zdroj je Fortron 350W, nějakej obyčejnější. Deska je Soltek FRN2-L s nForce2.

Dík za každou radu :)
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

měl jsem kdysy stejný problém a dělal mi to zdroj.Po chvíly odešel a po koupii novýho bylo po problémech
Huncut
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huncut »

Díky za zkušenost! Taky se přikláním spíš ke zdroji, koupím co nejdřív novej a snad se to taky zlepší.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“