mam int. zvukovku na ASUS A8N-E..(předtim sem měl ECS M848A a to samý) k tomu repráky Creative Labs Inspire P5800 5.1..
ve winampu a videu mi fachaj všechny (stereo a ty zadni hrajou stejne jako predni) ale dost casto (snad tak v 50% hrach) mi funguje jen 2.1, a ne 5.1 jak by mělo.. i když to ta hra podporuje.. nevíte čim to máže bejt? a čim by se to dalo zpravit? dik za radu..
dost casto nehraje 5.1 ve hrach
Moderátor: CageJ
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dost casto nehraje 5.1 ve hrach
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- visa
- Nováček

zadní dvě reprobedny jsou pouze efektové ( pokud nejsou úmyslně nastaveny jinak ) a proto hrají jen v některých okamžicích, z různou intenzitou a hlasitostí. Pokud Vám ve winampu a klasickém videu hrají zadní reproduktory stejně jako přední, dovoluju si říct, že je máte špatně zapojené
AMD AM2 Athlon 3500+, M2N-E 570, 2x 512MB Coirsar 667mhz, Seagate 320GB, His X1800GTO, DVD RAM LG H20L, DVD-rom Teac, USB scaner Canon 60lide, tisk. Canon i905D, zvuk 5.1live!, Audigy SE, DVB-T Aistar2, pci karta Firewire, USB lampa, bluetooth
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
při hrách je zkouším a nehrajou NIKDY! třeba chvilku hraju a neozve se z nich nic..takže prostě se di nich neposíla zvuk, což se divim..visa píše:zadní dvě reprobedny jsou pouze efektové ( pokud nejsou úmyslně nastaveny jinak ) a proto hrají jen v některých okamžicích, z různou intenzitou a hlasitostí. Pokud Vám ve winampu a klasickém videu hrají zadní reproduktory stejně jako přední, dovoluju si říct, že je máte špatně zapojené
že je mám blbě zapojené tak to nevim jak je to možné..
1. jsem si to teď znovu překontroloval
2. kdybych je měl špatně zapojené tak nehrajou vůbec, nebo jiný kanál (takže to co mají hrát přední zadní nehrajou)
3. sem nepochopil co by do nich mělo jít.. možná ste to blbě pochopil ale nemyslel sem DVD video, to funguje v pohodě.. ale mp3 hudební soubory a DivX video.. které ve většině případu jsou STEREO.. takže tam nemá co jít.. já mám jen softwarově nastavené aby hráli i zadní.. a když hrajou zadní taky stereo, tak v podstatě hrajou to samé jako přední..
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB