RACE: The WTCC Game

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

MichiGen píše:TOCA ze je arkada?? :lol: :lol: :lol:
Ano je :)

jinak jak rika klep, akorat ja bych se posledni dily bal uz nazvat aj arkadou... :)
0118 999 881 999 119 7253
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

cool.user píše:
MichiGen píše:Je to podla vas lepsie nez TOCA 3 alebo nie??
Toca je arcada, tohle je (polo)simulator.
Pořád je to ale zábava, což "hry" jako LFS apod. pro spoustu lidí nepredstavujou :roll: Toca a Race jo...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Pořád je to ale zábava, což "hry" jako LFS apod. pro spoustu lidí nepredstavujou :roll: Toca a Race jo...
A pisu snad nekde ze toca neni zabava? Jen je to proste arkada, pro mnoho lidi je zabava i NFS i kdyz by se to spravne melo nazyvat "zavodni simulator aut v naprosto jinem vesmiru/dimenzi kde neplati vetsina nasich fyzikalnich zakonu".

Sente, bud chlap a rekni si, JA se nestydim za to ze hraju ARKADY!! (i kdyz se mi hodne lidi v mem okoli smeje :twisted: )
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jestli je toca a race arkáda, pak mám rád arkády :) Je mi celkem jedno jak se tomu říká ...

Ale co je potom NFS ?

Když už se tu porovnavaj ty 2 hry, tak Toca to u me vyhrala na plny čaře.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Jestli je toca a race arkáda, pak mám rád arkády :) Je mi celkem jedno jak se tomu říká ...

Ale co je potom NFS ?

Když už se tu porovnavaj ty 2 hry, tak Toca to u me vyhrala na plny čaře.
Ja s tebou plne souhlasim, ale kdybychom to meli aspon z meho pohledu srovnat tak:

LFS/GTR - simulator
Race - temer simulator (me prijde ze jiste pomoci sou tam stale zapnute)
Toca - arkada
NFS - zavodni simulator rkady z jine dimenze kde neplati nase fyzikalni zakony :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo, s rozškatulkováním souhlasim - proto pro me pripada v uvahu maximalne ta Toca a nebo "zavody kluzáků" v podobe NFS.

Na Race jsem se tešil jako na zjednodušeninu GTR pro nas chudáky bez volantu co si chtej jen tak sjet - bohužel. Vlastne ani nevidim smysl ty hry.

serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

jen jste panove zapomely na momentalne nejrealnejsi zavodni simulator a to je rFACTOR,dost nechapu ze pan chytry ho v tabulce alespon neuvedl,,nebudu rozepisovat proc,,staci jen ze uz v cr+sk komunite jsou vsechny spicky v profizavodeni na skoda,bmw1,megane atd.
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

serizovatel píše:jen jste panove zapomely na momentalne nejrealnejsi zavodni simulator a to je rFACTOR,dost nechapu ze pan chytry ho v tabulce alespon neuvedl,,nebudu rozepisovat proc,,staci jen ze uz v cr+sk komunite jsou vsechny spicky v profizavodeni na skoda,bmw1,megane atd.
Pan chytry rfactor nehral, proto by pan serizovatel (aneb vecne do neceho reju) mohl pochopit ze nemuzu hodnotit neco co sem nehral, teda muzu ale delaj to jen debilove. :razz:
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

cool.user píše:
serizovatel píše:jen jste panove zapomely na momentalne nejrealnejsi zavodni simulator a to je rFACTOR,dost nechapu ze pan chytry ho v tabulce alespon neuvedl,,nebudu rozepisovat proc,,staci jen ze uz v cr+sk komunite jsou vsechny spicky v profizavodeni na skoda,bmw1,megane atd.
Pan chytry rfactor nehral, proto by pan serizovatel (aneb vecne do neceho reju) mohl pochopit ze nemuzu hodnotit neco co sem nehral, teda muzu ale delaj to jen debilove. :razz:
asi jo a je jich dost ze :P
ale co se budem rozcilovat ze? ja mam arkady rad
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

Čau všem, mám tuhle hru od včerejška a když ji spustím tak pohoda ale jakmile vjedu na závod tak grafika je úplně divná!!!Není to vykreslený, všechno je jenom šedý atd...
prosím nevíte čím to je??jo a ve hře se mě to šíleně seká! :sad:
Díky moc a prosím napište :(
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

hravam tuto hru a velmi divne sa mi SKUBE - Sekne sa hned po 30 sekundách ! čím to je ???

Moja zostava vid dole !! - neviete či vyšiel nejakých PATCH ??

díky za vaše reakcie...
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

po dohraní hry mi to hodí túto hlášku... !

http://img187.imageshack.us/img187/5646/untitledwn5.jpg
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Dneska jsem si tu hru nainstaloval. Všechno super, jelo mi to v roz. 1024x768, zapnuté AA, všechno na max., pod 40 fps mi to nekleslo. Teď jsem to zapl znovu a s tím samým nastavením se fps pohybují kolem 20. Nevíte někdo co s tím?
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

Tahle hra ma ten samej engine,co GTR 1,2 a ten je silene narocnej na pocet aut. Takze kdyz jedes sam,tak klidne muzes mit 100FPS. Jakmile ale jedes s 10 auty,tak FPS muzou klidne byt na tech 20;-)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

jj, ale jel jsem úplně ty samé závody, stejné nastavení, prostě jediný rozdíl byl v počtu fps.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ghostcz píše:Tahle hra ma ten samej engine,co GTR 1,2 a ten je silene narocnej na pocet aut. Takze kdyz jedes sam,tak klidne muzes mit 100FPS. Jakmile ale jedes s 10 auty,tak FPS muzou klidne byt na tech 20;-)
Tohle bych rozhodne netvrdil. Teda aspon ne v takovem meritku.

GTR1 ani 2 me tak narocne na pocet aut vubec neprijdou, naopak RACE me v tomhle prisel temer ultimatni...
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tak jsem problém vyřešil...fps mám tak nízké jen, pokud jsem na STEAMu offline (pc k netu nemám připojený stále -> používám jen na hraní), pokud jsem online, tak to jede nádherně plynule -> 40 a víc.
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

U me teda jak GTR1,tak GTR2 byly neskutecne narocny pri vice autech. A kdyz do toho jeste prselo,tak uz to bylo na hranici hratelnosti. Ale moc sem to nehral, takze nemam tolik zkusenosti.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“