Creative M80ky nebo T20ky?
Moderátor: CageJ
- Belgarion
- Začátečník

-
Creative M80ky nebo T20ky?
Zdravim shanim nejaka ,,dobra,, repra v teto cenove hladine a libi se mi zatim tyto dve...na ty M80 sem cetl zatim samou chvalu na to jakou maji cenu a provedeni. O tech T20 se zatim moc nemluvi ale ze zahranicnich recenzi pry taky nejsou k zahozeni...zajimalo by me prave srovnani techto dvou reprosoustav...pokud se tu nekteri takovy uzivatele najdou...jinak urcite muzete pridavat i dalsi navrhy na jine bedny...byly by urceny predevsim k poslechu hudby a filmu. A jeste jedna vec...zatim se mi nepdarilo najit prazsky obchod kde by ty M80 meli, takze pokud nekdo vi kde by se dali koupit hodte prosim link, dikas
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze mame podobny problem. Pred Vanocema jsem vybiral repro jako darek a i kdyz jsem si puvodne predstavoval neco do litru, nakonec jsem se rozhodoval mezi T20 a M80.
Vybiral sem narychlo pouze podle reakci na netu, a i kdyz se mi ty T20 velice libily (maji fakt sexy design) a idealni velikost na muj maly stul, tak z duvodu nizsi ceny sem vzal M80ky. Osobne by me taky zajimalo zda ty T20 dovedou hrat alespon priblizne stejne dobre jako ty M80ky. Moc tomu neverim, hlavne vzhledem k jejich malym rozmerum, ale pravda je ze jsem je neslysel.
Ty M80ky hrajou fakt pekne, mel sem je doma cca 1 den a momentalne uvazuju ze si je taky poridim. Docela by me ale zajimalo, kde se daji sehnat, pred Vanocema jsem mel problem odkud je na rychlo objednat, na dobirku se mi moc kupovat nechtelo, nakonec jsem je v Ostrave sehnal v dxt.
Bohuzel momentalne uz je nemaji ani v ceniku, a kupodivu i u ostatnich firem nejak zahadne z ceniku vymizely. Celkem by me zajimalo copak se to deje, pochopil bych kdyby byl o ne tak velky zajem, ze by byly vsude vyprodane, ale to ze z tech ceniku uplne zmizely mi nedela radost. Doufam ze je to jen docasna zalezitost, nerad bych je koncem mesice objedaval z nejakych pofidernich e-shopu, jeste k tomu za vyrazne vyssi cenu. Ja je kupoval za cca 1450 Kc, ale uz sem je videl prodavat i za 2k
.... takze se tesim az budou doma a s nimi i Revo 
Vybiral sem narychlo pouze podle reakci na netu, a i kdyz se mi ty T20 velice libily (maji fakt sexy design) a idealni velikost na muj maly stul, tak z duvodu nizsi ceny sem vzal M80ky. Osobne by me taky zajimalo zda ty T20 dovedou hrat alespon priblizne stejne dobre jako ty M80ky. Moc tomu neverim, hlavne vzhledem k jejich malym rozmerum, ale pravda je ze jsem je neslysel.
Ty M80ky hrajou fakt pekne, mel sem je doma cca 1 den a momentalne uvazuju ze si je taky poridim. Docela by me ale zajimalo, kde se daji sehnat, pred Vanocema jsem mel problem odkud je na rychlo objednat, na dobirku se mi moc kupovat nechtelo, nakonec jsem je v Ostrave sehnal v dxt.
Bohuzel momentalne uz je nemaji ani v ceniku, a kupodivu i u ostatnich firem nejak zahadne z ceniku vymizely. Celkem by me zajimalo copak se to deje, pochopil bych kdyby byl o ne tak velky zajem, ze by byly vsude vyprodane, ale to ze z tech ceniku uplne zmizely mi nedela radost. Doufam ze je to jen docasna zalezitost, nerad bych je koncem mesice objedaval z nejakych pofidernich e-shopu, jeste k tomu za vyrazne vyssi cenu. Ja je kupoval za cca 1450 Kc, ale uz sem je videl prodavat i za 2k
hlavne sem je neslysel na nicem lepsim nez ALC650MAGMA píše:a to si ich nepocul este ked sa rozohraju
Naposledy upravil(a) UFo dne pát 5. led 2007, 15:21, celkem upraveno 1 x.
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam M80tky a rad by som chcel pocut aj dake nazory ludi co maju T20tky len tak zo zvedavosti.

a to si ich nepocul este ked sa rozohrajuTy M80ky hrajou fakt pekne, mel sem je doma cca 1 den a momentalne uvazuju ze si je taky poridim.
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO