Rušící myš?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Lucky007
Začátečník
Začátečník

Rušící myš?

Příspěvek od Lucky007 »

Zdravím, nedavno jsem si koupil tuto myš:

Kód: Vybrat vše

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=180&zbo=46299
Dneska jsem si chtel pokecat pres Skype a zjistil jsem, ze volaná strana me skoro pres ten sum neslysi. Dal jsem teda starou mys a vse bylo OK. Co mam ted delat, abych ji mohl pouzivat a zaroven telefonovat. Je to treba na reklamaci? Jinak ji pouzivam na notasu HP nx7400 s Celerem a sluchatka mam Creative HS300. Diky
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

No takoveto omyli se stavaji treba i u prenosnych telefonu a proste u bezdratovejch veci... Myslim z stim tezko neco nadelas. Kdyz budou "hodni" tak ti spatky vezmou. Reseni je dratovka, nebo nejakej jinej bezdrat. Prece jeniom podle me vsechny myse nejdeou na stejne frekvenci. (nebo tak neco...) takze nejaka jina...

Btw proc hazes URL jako kod a ne jako odkaz??
Lucky007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucky007 »

Tak jsem dneska zkousel znovu volat a bylo vse OK. Nechapu to. No uvidime, kdy se to zase objevi. Kazdopadne diky za radu
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

To je celkem normální, mě se zase stává konflikt. Myš vs. mobil.

Hodinu mi leží mobil na stole a vše ok, najednou z ničeho nic začne vypadávat myš, posunu mobil o 1cm a zase to frčí dál. Nechápu :)

Konkr. Logitech Cordless Click Plus! (Set LX700) vs. SE T630
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“