GF2 MX400 - pod WinXP blbnou hry
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Kori
- Nováček

-
GF2 MX400 - pod WinXP blbnou hry
Ahoj mám takový problém, chtěl bych si zahrát na svém počítači 3D hry a při XP mi 3D hry fungují asi tak, že se rozmažou nebo se postavy ve hře promění v poligony a hra je nehratelná. Nevím čím to je. Zkoušel jsem nové ovladače na grafiku, měl jsem doporučené directX. Hry mi normálně chodí při voknech ME a to bez velkých problémů.
Athlon 1200
geoforce 64MB MX400
512 MB SDRAM
Main MX810LR
Děkuji za odpověď
//Thellwin - upraven název threadu
Athlon 1200
geoforce 64MB MX400
512 MB SDRAM
Main MX810LR
Děkuji za odpověď
//Thellwin - upraven název threadu
- Kori
- Nováček

-
- fobos
- Začátečník

Re: geoforce 64MB MX400
Naskor je to tym ze ta karta nema Pixel/Vertex Shadery a ak ti to aj pusti hru s ich nutnosou tak ti to potom robi to co robi....Kori píše:Ahoj mám takový problém, chtěl bych si zahrát na svém počítači 3D hry a při XP mi 3D hry fungují asi tak, že se rozmažou nebo se postavy ve hře promění v poligony a hra je nehratelná. Nevím čím to je. Zkoušel jsem nové ovladače na grafiku, měl jsem doporučené directX. Hry mi normálně chodí při voknech ME a to bez velkých problémů.
Athlon 1200
geoforce 64MB MX400
512 MB SDRAM
Main MX810LR
Děkuji za odpověď
- Thellwin
- Administrátor

Re: geoforce 64MB MX400
Tak tím ti asi naskor není, když pod ME mu ty hry jedou.Meloon píše:Naskor je to tym ze ta karta nema Pixel/Vertex Shadery a ak ti to aj pusti hru s ich nutnosou tak ti to potom robi to co robi....
Podle mě je to nějaký problém s drivery. Zkoušel jsi i starší Detonators ?
Goldnoob team proud member!
- Kori
- Nováček

-
Takhle ještě když neinstaluji ovladače pod XP, tak mi hra jde krásně až do doby když v ní otevřu okno. Jako třeba inventář nebo tak něco po té se hra rozmaže nebo úplně rozhasí a končím dokud nerestartuji počítač. Po restartu někdy hra zase chvíli jde někdy ne. Je to na náhodě. Poprvé jsem myslel že to je paměť, protože XP žerou dost, tak jsem koupil modul 256MB, takže mám teď 512MB a stejně nejde, ale za to na ME se mi to už ani nekousne:-D
- rFx
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- xxandrejxx
- Nováček

- Jira.Cybertec
- Nováček

Říkáš inventář nehraješ náhodou mafii. Mam taky MX400 a hra mi dělala to samé ale stačilo nainstalovat jeden codek je zde http://mafia.czech-games.net/kodek.rar je dobrý i pro ostatní hry.Kori píše:Takhle ještě když neinstaluji ovladače pod XP, tak mi hra jde krásně až do doby když v ní otevřu okno. Jako třeba inventář nebo tak něco po té se hra rozmaže nebo úplně rozhasí a končím dokud nerestartuji počítač. Po restartu někdy hra zase chvíli jde někdy ne. Je to na náhodě. Poprvé jsem myslel že to je paměť, protože XP žerou dost, tak jsem koupil modul 256MB, takže mám teď 512MB a stejně nejde, ale za to na ME se mi to už ani nekousne:-D