Zvukovka a repro 7.1 jak to bude ??

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

Zvukovka a repro 7.1 jak to bude ??

Příspěvek od dworakmirek »

sem si řek,e si vylepším zvukovou stránku svého PC, tak jesm si objednal SB X-Fi mX Xtreme Audio a Creative Inspire T7900 7.1 repro tak sem zvědavej jak to dopadne až to přijde a sprovozním to, nechtěl jsem překročit se zvukem rozpočet 5000,- a to se podařilo, tak doufám, že to bude dobréé, ???

na pořádny audio mám 2x100W zesilovač a bedny vlastní vyroby s 12´´ repráky, což už pěkně rozhejbe tabulky na oknách a dveřích, tak doufám, že skombinování 7.1 a + (náká ta zozdvojka na jacku pro připojení) 2x100W udělá zvuk jako v kině :D

jinak kdo má zkušenost z výše popsanym HW at napíše zkušenost né porovnání , díky všem
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

hele...ja jsem taky mel 7,1 od creative a k tomu VELKY bedny.....taky homemade....a to 7.1 nnei slyset
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

hm, uvidím až to přijde,, je jasny že poctivejch 200 a možná více watůů na tech velkejch hudebních bednách nebude brát ohled na cc 70W ale pokrytí protoru by to mělo splnit
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

7.1 je do malý místnosti , jako je pokoj v panolovém bytě, či běžný pokoj v baráku, úplná zbytečnost. Efektové reproduktory splývají a nejde tak využít celou škálu zvuku, nehledě na to , že jsem ještě nenarazil na film ( nemluvím o hrách ) který by 7.1 podporoval
AMD AM2 Athlon 3500+, M2N-E 570, 2x 512MB Coirsar 667mhz, Seagate 320GB, His X1800GTO, DVD RAM LG H20L, DVD-rom Teac, USB scaner Canon 60lide, tisk. Canon i905D, zvuk 5.1live!, Audigy SE, DVB-T Aistar2, pci karta Firewire, USB lampa, bluetooth
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

navic na muziku je nejlepsi 2.0 popripade 2.1 pokud cejtis nedostatek basu....coz ja ne :twisted:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

srna: omyyyl.... 2.1 se dělá jen aby se zmenšily satelity a aby se ušetřilo. 2.0 by měly zahrát i ty nejhlupší basy a bylo by to daleko lepší protože basáky by byly dva. takhle se to scukne do jednoho subíku.

7.1 je určitě zbytečný ale oproti 2.0 to rozdíl je :lol: kupodivu....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

presne tak jsem to myslel.....urco je levnejsi udelat xindlovy satelity a pak to dohnat subwooferem nez kvalitni stereo....ale sme OT
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

dworakmirek: Zvuk nedela vykon ani velikost repro ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

Lamicz píše:dworakmirek: Zvuk nedela vykon ani velikost repro ;)
pravda pravda, mám třípasmovou sloupovou sestavu s 12" bass repráky a ten akoustickej tlak je znát, no až to dám vše dohromady, tak napíši jak to valí 7.1 + 2.0 a tím mylím kvalitu poslechu
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

Tau už to mám vše doma,hraje to moc pěkně a ted řeším věc jak pripojit
Mikrofon + Stalelit audio do té jedné dirky, furt kolíkovat je blbost, na stary zvukovce byla Linka a mikrák tak to bylo jasny ale tady je ta možnost v jednom, bude to chtít,nejakej special jack???

je to zvukovka Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio retail

http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1& nemáte odkaz na nejakej ten propojovací kablik ???
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

dworakmirek píše:Tau už to mám vše doma,hraje to moc pěkně a ted řeším věc jak pripojit
Mikrofon + Stalelit audio do té jedné dirky, furt kolíkovat je blbost, na stary zvukovce byla Linka a mikrák tak to bylo jasny ale tady je ta možnost v jednom, bude to chtít,nejakej special jack???

je to zvukovka Creative SB X-Fi mX Xtreme Audio retail

http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1& nemáte odkaz na nejakej ten propojovací kablik ???
kup si v nejblížším elektru za třináct korun rozdvojku
AMD AM2 Athlon 3500+, M2N-E 570, 2x 512MB Coirsar 667mhz, Seagate 320GB, His X1800GTO, DVD RAM LG H20L, DVD-rom Teac, USB scaner Canon 60lide, tisk. Canon i905D, zvuk 5.1live!, Audigy SE, DVB-T Aistar2, pci karta Firewire, USB lampa, bluetooth
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

jo rozdvojky používám ale když to budu mít dohromady z mikrofonem na skype tak při zapnutí vstupu bude snítam aji mikrofon a to je napr,pak to chytá z5nou vazbu :cry:
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

dworakmirek píše:jo rozdvojky používám ale když to budu mít dohromady z mikrofonem na skype tak při zapnutí vstupu bude snítam aji mikrofon a to je napr,pak to chytá z5nou vazbu :cry:

tomu jsem neporozumněl
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

hdyž zapnu vstup a do něj budu mít hozenou rozdvojku za 3,5Jack tak mi pujde do zvukovky mikrofon a zvuk ze satelitu, což je špatne, leda že by ten vstup byl dvojtej a to právě nevím
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

dworakmirek píše:hdyž zapnu vstup a do něj budu mít hozenou rozdvojku za 3,5Jack tak mi pujde do zvukovky mikrofon a zvuk ze satelitu, což je špatne, leda že by ten vstup byl dvojtej a to právě nevím
to je asi neřešitelné, podle mě budeš muset jeden kablík vytáhnou, nebo koupit mikkrofon s vlastním vypínačem ( na kabelu )
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“