PROJEKT: Blue Elegance Casemod - držák na mechaniky str.13

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Z fotky to vypadalo jako domorobo. Takhle sikovnej stojan nemam. Budu muset zkusineco vyrobit. Nejvetsi problem bude vymyslet vedeni loze.(aby bylo dostatecne tuhe a nehazelo) Vrtacku mam starou tudiz bez priklepu a frezka by mohla stacit ta od prime brusky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

Kopi. píše: A začal jsem Fan Controlerem by Kopi.
Koupil jsem si nepájivý pole, abych mohl dělat výzkum...
No a takhle to vypadá. Je to regulátor s LM317T, a indikátorem vybuzení, kterej dodal (vymyslel) Woyta. V podstatě má tři rychlosti, přičemž první je na 5V větvi beze ztrát, prostřední je regulovaná cca od 5,5V do 10,4V pomocí LMka, a poslední je hardcore 12V. Od toho je tam ten 3polohovej přepínač.
Pro indikaci slouží dva integráče po 4 komparátorech (8 LED).
video :-D

hmmm kde najdem tu schemu??? diky :wink:

inak ... tie fany regulujes jednyn potenciometrom? nie kazdy osobitne?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Kopi. píše:...leštěnkou Tempo - kdyžtak jí vyfotim...
..to nemusis.. znam.. jen jsem si prave nebyl jistej, jestli nemas neco jinyho.. ja se prave na tempo chystam taky.. :)
case
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od case »

jaks delal tu kostru?

ses hoooodně dobrej to kdbych uměl :oops:

//Stoobi - spojen multiposting
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

case píše:jaks delal tu kostru?

ses hoooodně dobrej to kdbych uměl :oops:

//Stoobi - spojen multiposting
kostra je svařovana mrkni na zacatek nekde to tam bude popsany
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

case píše:jaks delal tu kostru?
Je svařená z normálního vinglu 2x2cm z Ferony. Svářečkou, ale ne mejma ručkama, svařovat jaksi neni moje parketa...
kukinko píše:hmmm kde najdem tu schemu??? diky :wink:

inak ... tie fany regulujes jednyn potenciometrom? nie kazdy osobitne?
Link na schéma sem snad hodí kdyžtak Woyta, a nebo bys jí měl někde tady najít, možná v modifikacích. Každopádně Woyta je autor, tak to ví, mě se to nějak hledat nechce :? . Je to ale jenom hrubej nástin situace, musel jsem si to dořešit sám - hodnoty součástek atd.

No zatim to mam pořád jenom na tom nepájivym poli, ale asi už to takhle zůstane - tedy všechny 3 fany jednim potenciometrem, jednim přepínačem jednou LM317kou. Všechny tahaj vzduch z jednoho prostoru, a neni tedy důvod, aby se každej točil jinak. Navíc by to možná ani nebylo ku prospěchu...
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

kopi: diky, ja som to tu uz cele prebrowsoval a nasiel som nejake schemy ... hehe, ja lol, ved doma uz mam par rokov urobeny stabilizovany zdroj s LM317T :up:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Mazane !!
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
KLON
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KLON »

Kopi. píše: Ty závitníky - normálně jsem zbrousil ty zoubky, a vybrousil jako frézu. Zase, jestli máš zájem, vyfotim příští týden...
Zdarec
mohl bych poprosit o ty fotky prosim ?
dik
DreamWorks
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DreamWorks »

Když to vidím, tak nemám slov. Něco tak brutálního sem teda ještě neviděl! Stihneš to dodělat do Invexu???
Intel DX486 111MHz, 32MB RAM, 800MB HDD, S3 Trio 3D 4MB Graphic on da board... Co víc si přát?
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

Kopi. něják to tu vázne. Co je s projektem ????
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

Co se stalo z projektem? :?
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

:oops:
Mod je ve stavu mezi hybernací a smrtí...

Prostě jsem ve čtvrťáku, nestíham, musim dělat ročníkovku (Projekt: Lostris, DIY projektor v modifikacích), sere mě všechno, nejvíc čeština (lit). Učit se učit se učit se, ale nejde to...

Mod je na půdě hezky se všim pohromadě. Jasný je že voda tam už nikdy nebude, otázkou je, jestli vůbec ještě někdy na tom něco udělam...
Po pravdě řečeno moc tomu nevěřim...
:sad:
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

Jo jo škola je strašna věc :sad: :x
Doufam že se po maturite do toho zase das.
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Škola neni strašná věc, ba naopak. Tohle už jsem si tak nějak uvědomil - bohužel už pozdě.
Strašný je to, že se nedokážu učit. Člověk kolikrát i chce, řiká si že se bude učit, ale jak přijde domů, je to všechno v háji. Já jakmile otevřu sešit, začnu bejt děsně unavenej, zavíraj se mi oči, usínam. Kam se hrabou nějaký ovečky... A navíc k tomu letos ještě ten stres z maturity, zkrátka je to hnus...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

a ani ted o vanocnich prazdninach....?
Jako mas pravdu skola akor 4.rocnik...makacka!
Ale!! myslimz e by jsi opravdu nejen zklamal ranec lidi tady(ale co) ale hlavne by to byla OPRVADU VELKA skoda to nedokoncit..
Zacal jsi perfektne,mel jsi to vymysleny do detailu,a ted...ted by to melo umrit....to ne.Jako myslimz e i vic lidi se na to shodne tady ze tohle by mohl byt uplne SuperMod,ktery si myslim by mohl hladce konkurovat Fist Alphe (autor me omluvi:oops: )
A nebo jarni prazdniny,vicemene, jen tak na to kouknout,stravit sobotu a i kdyby 1 az 2 v mesici tak by se to zase pohlo..
A tim jak jsi rikal ze tam Nikdy nebude voda..Proc?
KOPI...DON'T GIVE UP!
dino
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dino »

saaakra.jsem tu novej,koukam tady na tento thread odzacatku,zvedavej jak papuce.ctu si radek po radku a nakonec sakramilion zadny vysledek. Opravdu doufam,ze to jednou dotahnes do konce. Vysledek by urcite stal za to !! a ja se treba jednou dam do svy prozatimne jen v modelu hlinikovy case :] tak do toho !!
Intel DualCore 2x3ghz,ASUS P5W DH DLX,7600 GT,250GB SATA2,Audigy 4,Razer DiamonBack & MS Remote Keyboard & MyCinema 7131SE
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Fakt goood mod, nejvic se mi tam stejne libi ,,VODNIK :D ", ase se ti po :worship: ( pro natvrdlé pokloním :-D )
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Díky kluci, já bych to možná i teda dodělal, ale fakt na to teďko nemam čas, protože dělam tu rořníkovku a celkově jsem dost vytíženej...
Někd snad, ale ne dřív jak o letňích prázdninách,,,
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

Kopi. píše: Obrázek Obrázek
Moze tu dat schemu zapojenia.Dik
Odpovědět

Zpět na „Projekty“