Nezobrazuju sa obrazky

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Vops
Nováček
Nováček

Nezobrazuju sa obrazky

Příspěvek od Vops »

Preco sa mi nezobrazuju obrazky v prispevkoch niekedy sa zobrazia ale vacsina nie.Za odpoved vopred dakujem.
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

a si si isty ze tie obrazky nie su robene len ako odkazy aby si si na ne klikol? (napriklad maju velke rozlisenie co by roztahovalo stranku)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

beardie píše:a si si isty ze tie obrazky nie su robene len ako odkazy aby si si na ne klikol? (napriklad maju velke rozlisenie co by roztahovalo stranku)
Myslim ze nie lebo niektore po kliknuti mi sa nacitaju do noveho okna ale vacsina nic.Povodne ked zadam odkaz tak su vsetky obrazky take ale postupom casu sa obrazky nacitaju ale niektore nie.
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

mohol by si hodit screen?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Vops píše:
beardie píše:a si si isty ze tie obrazky nie su robene len ako odkazy aby si si na ne klikol? (napriklad maju velke rozlisenie co by roztahovalo stranku)
Myslim ze nie lebo niektore po kliknuti mi sa nacitaju do noveho okna ale vacsina nic.Povodne ked zadam odkaz tak su vsetky obrazky take ale postupom casu sa obrazky nacitaju ale niektore nie.
Máš pomalej net... počkej až se ti načtou :)
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“