Nejdou některé reproduktory

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejdou některé reproduktory

Příspěvek od jenda.69 »

Ahoj lidi, z ničeho nic mi přestaly hrát zadní reproduktory a ten prostřední. Používám ovladače integrovaný zvukovky od nVidie. Zkoušel jsem v nich ten průvodce konfigurací, ale ten jde nějak divně. Přední repro hraje (ve spektru ovladačů se to ukazuje skoro naplno), prostřední reprák a zadní repráky už nehrajou vůbec (ve spektru, který drivery ukazujou vůbec nic neni) a to stejný u subwooferu, kterej ale jinak třeba při muzice normálně hraje..
//tak hraje protože mam zapnutý posílání frekvencí pod 175Hz do subwooferu, zjistil jsem, že když odpojim přední reproduktory a zapnu nějaký ty ozvěny, tak se mi v zadních ozývají ty ozvěny (dokonce se i ve spektru ukazujou), jenže to jsou jen pitomý ozvěny, já chci normální zvuk a ten tam nehraje :(

Taky jsem k vánocům dostal USB BlueTooth MSI (typ přesně nevím) na počítači mi mj nainstaloval i BT audio driver a High quality audio driver a v XP se mi nastavily jako výchozí, když jsem chtěl přepnout v ovl. panelech-zvuky zpátky na svojí zvukovku a potvrdil jsem, tak BSoD ve který se píše něco o filtnt.sys.. nakonec se mi to povedlo udělat aspoň tak, že jsem ve správci zařízení tyhle BT audio zakázal, ale stejně se mi teď nějak často ukazuje tahle BSoD... //teď koukam, že to je spíš něco s firewallem...taky dobrý, kerio mi blbnulo, Outpost blbne..

Neuměl by mi tady někdo poradit? Moc prosím.
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda.69 »

Mno, tak zjistil jsem, že když odpojim webkameru (nebo zakážu zvukovku-mikrofon, kterou si kamera po připojení vytvoří) tak problém zmizí.. Jenže pak nemůžu uskutečňovat videohovory.. :(
Jo, ta webka je Logitech QuickCam Pro 5000
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“