Problém zapojení dvou počítačů pomocí switche
Moderátor: Don
- Nagrom
- Nováček

Problém zapojení dvou počítačů pomocí switche
Nazdar potřeboval bych poradit. Mám doma dva počítače a zavedl jsem ADSL. Propojil jsem počitače a internet mezi sebou pomocí switche, ale jakmile zapnu oba počítače naskočí chybová hláška: IP koliduje s jinou součástí systému, částečné nebo úplné omezení spojení. Prosím poraďte. Dík moc
Eh...
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak máš na nich nastavené ip adresy? ručně? pak je máš nastavený stejně. nebo mít switch píchnutej do adsl modemu a ten přiděluje? tak přiděluje špatně a je třeba to nastavení upravit.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Nagrom
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dreamor
- Nováček

-
Dreamor
Zdravím nevíš jak to mám nastavit na modemu D-Link 362-T aby mi to přidělovalo přes switch správně a nepsalo mi to tam tu chybu že ip adresa koliduje s jinou v síti?? díky!pavel.minarik píše:ručně nastav adresy, musí to jet
ve tvém adsl modemu je i router
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
Re: Dreamor
Precti si manual.Dreamor píše:Zdravím nevíš jak to mám nastavit na modemu D-Link 362-T aby mi to přidělovalo přes switch správně a nepsalo mi to tam tu chybu že ip adresa koliduje s jinou v síti?? díky!pavel.minarik píše:ručně nastav adresy, musí to jet
ve tvém adsl modemu je i router
- Nagrom
- Nováček

- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: