Problém s diskem WD800JD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
fiorano
Nováček
Nováček

Problém s diskem WD800JD

Příspěvek od fiorano »

Zdar,
mam jeden big problem s tímto diskem; když ho chci hodit do kompa tak ho to vůbec nenajde, ale když ho dám do jinýho pc tak běží úplně v poho...
Řadičem to asi nebude protože sem tam zkoušel dát jinej SATA Disk a ten běhal úplně normálně. Mám základní desku Gigabyte 7VT600P-RZ chipset KT600. (PC ve kterým běží v poho má A8N-E s nForce 4). Nemůže to bejt tim že si ten disk nerozumí s chipsetem? Prosím poraďte. Díky za odpověď

PS: Nejsou na něm ještě nainstalovaný widowsi
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s diskem WD800JD

Příspěvek od ninjin_cz »

fiorano píše:Zdar,
mam jeden big problem s tímto diskem; když ho chci hodit do kompa tak ho to vůbec nenajde, ale když ho dám do jinýho pc tak běží úplně v poho...
Řadičem to asi nebude protože sem tam zkoušel dát jinej SATA Disk a ten běhal úplně normálně. Mám základní desku Gigabyte 7VT600P-RZ chipset KT600. (PC ve kterým běží v poho má A8N-E s nForce 4). Nemůže to bejt tim že si ten disk nerozumí s chipsetem? Prosím poraďte. Díky za odpověď

hmm, pokud jsem to pochopil, tak ten disk nevidis v biosu? zkusil jsi updatnout bios?
fiorano
Nováček
Nováček

Příspěvek od fiorano »

jo to sem zkoušel mam tam, úplně nejnovější a nejde to. Vůbec to nechápu
ANTRAX
Nováček
Nováček

Re: Problém s diskem WD800JD

Příspěvek od ANTRAX »

fiorano píše:Zdar,

Už jsem na tenhle problem někde narazil, řeší se to jumperem na zadní straně HDD.
AMD Athlon 64 X2 5000+Black Edition, Gigabyte GA-M790FX DQ6 (AM2), A-DATA Twinx 2x 1024 MB DDR2 Extreme Edition (800MHz), Sapphire HD 4870 512MB, ACER AL1916W [19" LCD] , HDD WD800JD CaviarXL, 80GB, 8MB, 7200rpm, SATA/150, WD2500JS SATAII, HL-DT-ST DVDRAM GSA-H30N
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“