mate nekdo podobny problem
AMD Dual-Core Optimizer - problem
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Loisak
- Začátečník

AMD Dual-Core Optimizer - problem
Mam X2 4200+ EE - naionstaloval jsem nove win ..nechal updatovat ..nainstaloval drivery a desku a grafiku.Po te jsem zkusil nainstalovat AMD Dual-Core Optimizer z www.amd.com Bez problemu nainstaluje a vyzve k rebootu.Po te uz komp nenajede..neustale restart po objeveni loga WINDOWS.V nouzovem rezimu jde ale nejde odebrat ten AMD Dual-Core Optimizer ..haze chybu ze je v nouyovem rezimu nebo ze je nespravne nainstalovan
- fobos
- Začátečník

Re: AMD Dual-Core Optimizer - problem
no ked to nejde v nudzovke tak to uz asi neodinstalujes.....sformatuj disk a hotovo ! inak neviem naco si ten DC Optimizer instaloval, mne nepriniesla jeho instalacia nic !Loisak píše:Mam X2 4200+ EE - naionstaloval jsem nove win ..nechal updatovat ..nainstaloval drivery a desku a grafiku.Po te jsem zkusil nainstalovat AMD Dual-Core Optimizer z www.amd.com Bez problemu nainstaluje a vyzve k rebootu.Po te uz komp nenajede..neustale restart po objeveni loga WINDOWS.V nouzovem rezimu jde ale nejde odebrat ten AMD Dual-Core Optimizer ..haze chybu ze je v nouyovem rezimu nebo ze je nespravne nainstalovan![]()
mate nekdo podobny problem![]()
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Nevím na co jsi instaloval ten optimalizer. Měl jsi nějaké problémy?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Loisak
- Začátečník

- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted uz vis, ze ti nabidne pouze nestabilitu .)Loisak píše:Mr. Dirk píše:Nevím na co jsi instaloval ten optimalizer. Měl jsi nějaké problémy?
duvod instalace je prosty:) byl jsem zvedavej co mi nabydne..vykon ..stabilita?![]()
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Harmytwo
- Nováček

-
Takze, prvni musim rict, ze se mi to take stalo, ale ze jsem lucker a vazne dobrej,
ze se mi povedlo se toho zbavit, takze musi se jit do Nouzoveho rezimu: dát zobrazovat skryte soubory a slozky a pak zadat do hledání: AMD vymazat AMD DUAL CORE +neco V C/ atd. a pokud by stale pretrvalo tak vymazat registry, kde se da vyhledat AMD. a hned to prvni co to najde.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Our anus cannot hold!!!Harmytwo píše:Takze, prvni musim rict, ze se mi to take stalo, ale ze jsem lucker a vazne dobrej,![]()
ze se mi povedlo se toho zbavit, takze musi se jit do Nouzoveho rezimu: dát zobrazovat skryte soubory a slozky a pak zadat do hledání: AMD vymazat AMD DUAL CORE +neco V C/ atd. a pokud by stale pretrvalo tak vymazat registry, kde se da vyhledat AMD. a hned to prvni co to najde.