Jak je možný, že oba dva jsou to Micro-PGA2, ale přitom tam to pentium III nepasuje?
není Micro-PGA2 jako Micro-PGA2 ?
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

není Micro-PGA2 jako Micro-PGA2 ?
Doteď jsem měl v notebooku tento procesor Mobile Celeron 400MHz a rozhodl jsem se koupit lepší. Podle Intelu je Mobile Pentium III 600MHz do patice Micro-PGA2, stejně jako ten Celeron. Jenže není!
Jak je možný, že oba dva jsou to Micro-PGA2, ale přitom tam to pentium III nepasuje?
Díky za vysvětlení...
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- socket
- Začátečník

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Benu
- Začátečník

Re: není Micro-PGA2 jako Micro-PGA2 ?
Jak "nepasuje"? Napiš konkrétně v čem je problém.Mr.Nigga píše: ...Jak je možný, že oba dva jsou to Micro-PGA2, ale přitom tam to pentium III nepasuje?...
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, myslim, že problém je, že to, že se ty patice jmenujou stejně, ještě neznamená, že stejné jsou. Nemám teda přesně přehled, jak to tenkrát bylo, ale když jsme montovali notebooky, tak i do stejného notebooku (stejný model) pokud to byl kus v konfiguraci s P-III, tak tam byla jiná deska než v konfiguraci s P-II (konkrétně si to pamatuju třeba u Toshiba Tecra 8000), takže tam možná byly nějaké ty změny.
Mno a ten Celeron 400MHz je určitě odvozen od P-II. Možná, že deska teda není kompatibilní s novými procesory a aby se to pojistilo, tak se třeba nějaký pin přesunul místo "záslepky". Ostatně kdyby to mělo doopravdy jít a bylo to kompatibilní, tak bys tu neřešil tenhle problém, že
.
Mno a ten Celeron 400MHz je určitě odvozen od P-II. Možná, že deska teda není kompatibilní s novými procesory a aby se to pojistilo, tak se třeba nějaký pin přesunul místo "záslepky". Ostatně kdyby to mělo doopravdy jít a bylo to kompatibilní, tak bys tu neřešil tenhle problém, že
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- nManJofo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je informace naprosto irelevantní. Bavíme se o mobilních procesorech. Z notebooku jsem cartridge procesoru snad ještě trčet nevidělnManJofo píše:Pokial viem, tak mobilne P-II mali specialnu cartridge, kdezto PIII boli normal Socket370
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
- nManJofo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: