po 20minútach mi na hre Age of Empires III vypadne zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Joyo
Nováček
Nováček

po 20minútach mi na hre Age of Empires III vypadne zvuk

Příspěvek od Joyo »

Mám taký problém keď hrám hru Age of Empires III vypadne mi počas hry zvuk okolo 20minúty a už nejde dokym nevypnem hru a nezpnem čo mám robyť????
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Prý pomáhá tohle smazat vše odtud - AOEIII/Sound/Music/standard (ale radši si to zazálohuj).

No a sekci jsi možná taky netrefil úplně nejlépe :)
Goldnoob team proud member!
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

To mi taky dělalo, cca po 20minutách vypadl zvuk, musel sem vypnout hru a poté mi nešla ani znova zapnout, podle task mageru byla už spuštěná, tak semji nejdřív musel ukončit a jelo se dál.Pak sem stáhl nejnovější patch kůli lance a bylo to najednou v poho :wink: zkus stáhnou patch verzi 1.09, myslím že je to ona, najdeš to na hrej.cz
Joyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joyo »

nepomohlomi ani tá verzia 1.09 stále mi vypdne zvuk. :sad:
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

tak to nevím, mě to pomohlo.
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

tak přesně tohle mi to dělá taky, dřív sem to dokonce taky vypínal přes proces ale pak sem změnil nějaká herní nastavení a už to de v poho, ale zvuk mi taky pořád padá.
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

Tak to dopadá, když je někomu líto investovat do originálky
AMD AM2 Athlon 3500+, M2N-E 570, 2x 512MB Coirsar 667mhz, Seagate 320GB, His X1800GTO, DVD RAM LG H20L, DVD-rom Teac, USB scaner Canon 60lide, tisk. Canon i905D, zvuk 5.1live!, Audigy SE, DVB-T Aistar2, pci karta Firewire, USB lampa, bluetooth
Joyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joyo »

ale mne to predtým nerobylo a neviem prečo to začalo. :(
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

rrrrofl no je to jako odůvodnění dobrý ale kdyby jí fakt měl tak bys řikal co? ať si uřízne nohu? :lol:

no ale výpadek zvuku až po 20 minutách se mi nelíbí. to je nějakej moribundus. udělal bych asi to že bych povypínal všechny procesy co neshoděj windows, nainstaloval znova ovladače a zkoušel různý herní nastavení. víc asi udělat nepůjde :-(
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

crashPC píše:rrrrofl no je to jako odůvodnění dobrý ale kdyby jí fakt měl tak bys řikal co? ať si uřízne nohu? :lol:
to je velmi dobre oduvodneni, protoze tenhle problem ma prave cracknuta hra. originalka to nedela.
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

crashPC píše:rrrrofl no je to jako odůvodnění dobrý ale kdyby jí fakt měl tak bys řikal co? ať si uřízne nohu? :lol:

no ale výpadek zvuku až po 20 minutách se mi nelíbí. to je nějakej moribundus. udělal bych asi to že bych povypínal všechny procesy co neshoděj windows, nainstaloval znova ovladače a zkoušel různý herní nastavení. víc asi udělat nepůjde :-(

ale prdlajs, je mi jedno jeho morální kodex, ale určitě sám víš že nejméně 50% problémů způspbují samotné cracky
AMD AM2 Athlon 3500+, M2N-E 570, 2x 512MB Coirsar 667mhz, Seagate 320GB, His X1800GTO, DVD RAM LG H20L, DVD-rom Teac, USB scaner Canon 60lide, tisk. Canon i905D, zvuk 5.1live!, Audigy SE, DVB-T Aistar2, pci karta Firewire, USB lampa, bluetooth
visa
Nováček
Nováček

Příspěvek od visa »

jessie.james píše:
to je velmi dobre oduvodneni, protoze tenhle problem ma prave cracknuta hra. originalka to nedela.

dík
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nevěřim tomu že je to 50%. respektive možná 50% vyrobených cracků nějakejma nuzákama, ale ty správný a odladěný makaj na 90%.... ale to sme na OT. ale jako je to pravda. když děláte wifinu, nikdo vám taky nebude garantovat záruku funkce netu když máte zbastlenou anténu...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Joyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joyo »

pomohlo preinštalovať zvukovku a už zvuk nevypadol!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“