pioneer se-m350

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pioneer se-m350

Příspěvek od m.Pták »

asi pred pul rokem me umrel deda a ja u nej doma tyhle sluchadla,tak se si je nechal,hrajou paradne,ale na netu se pise ze hrajou 5-23000hz....neni to blbost ?protoze Sennheiser HD 265 hrajou 10-25000 a ja je povazuju za absolutni spicku...nebo existuji i nejaky lepsi ?dik
\\edit: prave sem nasel pisnicky z mrazika v super kvalite na disku(nasel sem ho u toho dedy,je na nem 40gb pisnicek,takze poradne nevim co tam je)no a ty sluchadka to uplne paradne vykresluji,nikdy sem si toho nevsiml protoze sem neposlouchal tenhle zanr...no a ty hloubky me uplne tlaci do bricha i vysky sou paradni...klidne vam je doporucim,podle me sou lepsi nez koss porta pro a to o dost(mam moznost srovnani)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

jj, tyhle sluchátka mám myslím doma taky, ale už jsou úplně zničené (jedno sluchátko nehraje, jsou celé potrhané). Ale když byly ještě v pořádku tak opravdu hráli hodně dobře, teda až na basy, které mi tam trochu chyběly. Jinak ten frekvenční rozsah...Pioneer to nějak moc přehání, ale to dělá hodně moc výrobců.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja sem si je jednou dal na hlavu kdyz sem vylezl z bazenu a nemel sem jeste uplne suuchou hlavu....popradkala me ta guma co je na usich a na hlavovym moste...na usich se zacala brutalne loupat tak sme ju musel sundat,ale na zvuku to nasstesti nic nemeni...na hlavovym moste to drzi porad...tyhle sluchatka dokazou poradny basy ale musis met zaplej bassboost...ja ho mam porad na 33%...jinak se me dost libi ten extra dlouhej kabel
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, já žádné ekvalizéry a podobné věci nepoužívám. Ale stejně už jsou nepoužitelné, takže to řešit nemusím a navíc sluch., které mám teď jsou 100x lepší.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“