Firefox
- URIEL
- Nováček

-
Firefox
Zdar všichni
Mám problém s tímto prohlížečem a to takový, že při stahování čehokoliv se mi nezobrazí správce stahování a neukazuje průběh stahování. nevím čím to je, ale dříve chodilo vše O.K. Ikdyž přeinstaluju Firefox, ať dám jakoukoliv verzi, tak prostě správce stahování nefunguje. Samozřejmě v nastavení je zapnutý. Čistil jsem po odinstalaci i v registrech, ale asi ne vše. Prostě mě to vadí, když nevím, jaký je stav stahování.
Víte někdo, jak to vyřešit? Chci i nadále používat Firefox !
Dík
URIEL
Mám problém s tímto prohlížečem a to takový, že při stahování čehokoliv se mi nezobrazí správce stahování a neukazuje průběh stahování. nevím čím to je, ale dříve chodilo vše O.K. Ikdyž přeinstaluju Firefox, ať dám jakoukoliv verzi, tak prostě správce stahování nefunguje. Samozřejmě v nastavení je zapnutý. Čistil jsem po odinstalaci i v registrech, ale asi ne vše. Prostě mě to vadí, když nevím, jaký je stav stahování.
Víte někdo, jak to vyřešit? Chci i nadále používat Firefox !
Dík
URIEL
- Thellwin
- Administrátor

Je to divný (nestáhne se to dřív, než stačíš najet do Správce stahování ?
) ... zkoušel jsi nějaké download extensions ? Já používám "Download statusbar", který ti udělá malou ikonku dole vpravo a po kliknutí na ní ti vyjedou grafy s průběhem stahování. Je to pohodlné a intuitivní.
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Firefox
Neni zacURIEL píše:...jo a zapoměl jsem ti poděkovat.
Dík
URIEL
0118 999 881 999 119 7253
- URIEL
- Nováček

-
Firefox
...docela jsem čekal trošku lepší odpověď na moji otázku. Jsem zvědavý a ptám se, proč mi to dělalo a kde se tento problém vzal? Nejsem v tomto skromný a nestačí mi odpověď udělej to a pak tohle, ale rád bych se také dozvěděl proč a z jakého důvodu.
Nebo chci moc?
Dík za případnou odpověď.
URIEL
Nebo chci moc?
URIEL
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Firefox
Proste se ten soubor poskodil nejspise. Firefox z neho taha data / informace o predchozich stazenichc a jelikoz byl poskozenej, nemohl se ani spravne nacist spravce stazeni.URIEL píše:...docela jsem čekal trošku lepší odpověď na moji otázku. Jsem zvědavý a ptám se, proč mi to dělalo a kde se tento problém vzal? Nejsem v tomto skromný a nestačí mi odpověď udělej to a pak tohle, ale rád bych se také dozvěděl proč a z jakého důvodu.![]()
Nebo chci moc?
URIEL
0118 999 881 999 119 7253