SILKROAD Online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
snapcase
Začátečník
Začátečník

SILKROAD Online

Příspěvek od snapcase »

MMORPG, ktore je takmer komplet zdarma. plati sa len za nejake extra predmety a zvierata.
zakladom hry su tri povolania: Trader, Thief, Hunter a ich nasledny konflikt.
viac na www.silkroadonline.net

screenshoty:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

v hre je celkom slusna CZ/SK komunita. osobne hravam na servri Aege a tam je cz/sk guild velmi silny. celkovo hru odporucam.
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Mohl by jsi pls napsat jestli víš, jaké jsou HW požadavky? Nikde jsem to na té stránce nenašel... nebo alespoň podle jaké jsou podle tvého názoru... chtěl bych nějakou onlineovku na ntb.
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

no na moje zostave v podpise to bezi celkom svizne. vsetko na max okrem tienov. u nas v guilde su ludia, co to hraju na integrovanych grafikach. takze myslim, ze za pokus by to stalo. ovsem nie som si sto-percent isty, takze to, prosim, ber s rezervou.

EDIT: tak som nasiel systemove poziadavky: http://www.silkroadonline.net/guide/sy_setinfo.asp

EDIT2: tak pozeram na stranke, ze v decembri nas caka velky update. pribudne dalsia area a to pust "Takla Makan". lvl sa zvysi z tusim doterajsieho 69-70(?) na 80. nejake nove zbrane, novy unique boss a novy monster summon scroll: Pandora`s box. a christmas event: So-Ok bude zase rozdavat itemy...:-))

♪♫last.fm♫♪
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

vcera jsem to nainstaloval a velmi prijemne prekvapeni... podobny herni system jako ma anarchy online, jen je to rychlejsi a zabavnejsi... graficky nadherne, ale stiny jsem musel dat na nizsi uroven, jelikoz to pri vice postavach nestihalo... jinak jsou tam shadery, bloom a samy pekny veci... libi se mi system obchodovani a otevirani stanku :-D
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak sem ji taky stahnul ale mam problem kdyz ji chci zpustit naskoci update gameguarda a pak me naskoci eror neco jako ze se to nemuze pripojit na update server a at to zkusim později kdo ví co s tim?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Xan píše:tak sem ji taky stahnul ale mam problem kdyz ji chci zpustit naskoci update gameguarda a pak me naskoci eror neco jako ze se to nemuze pripojit na update server a at to zkusim později kdo ví co s tim?
me vzdicky pomohlo projet pocitac ad-aware, i kdyz nenaslo zasny brouky tak to pak fungovalo.. gameguard hleda podezrely rezidenty atd...
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

ja uz to hraju cca pul roku, tak 3 hodiny tydne, je to super, temer kazdej hrac CoD hraje L2, nebo SO...jsem Thief :twisted:
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

na akom serveri hrajes?

♪♫last.fm♫♪
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

2h4__ nemáš prosímtě tušení, kolik si to při tvým hraní stáhne dat? Třeba 200, 300MB/měsíc :?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hmm tak ani ad-aware nepomoh :( ja chci hráááát :( :x
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Xan píše:hmm tak ani ad-aware nepomoh :( ja chci hráááát :( :x
tak na tohle pomohl jeste reinstall (alespon co sem cet na forech) ... jinak prestal sem to hrat protoze kdyz jsem mel cas a chut tak byly pretizeny servery, nebo byly down... hral jsem asi dva mesice, pak uz jsem to proste nevydrzel...

.. jinak ze vsech onlinovek me to hnedka po ultime online bavilo asi nejvic...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Xan píše:tak sem ji taky stahnul ale mam problem kdyz ji chci zpustit naskoci update gameguarda a pak me naskoci eror neco jako ze se to nemuze pripojit na update server a at to zkusim později kdo ví co s tim?
sice jsem tuto hru v životě neviděl, ale v L2 fungovalo smazat složku s gameguardem (natáhla se znova)

v tomhle případě bych ještě zkontroloval zdali ho něco neblokuje, typicky firewall, mám ověřeno že v kombinaci s některými firewally hru s GG nerozchodíš
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

vsetkych inak upozornujem, ze v decembri prebehla velka cistka proti botom a zablokovali tusim 7000 uctov, co je naozaj vela. teraz sa da pripojit takmer kedykolvek...ovsem nerobim si velke iluzie, ze to o chvilu nebude znova zle. vela ludi z toho totiz zije. na ebayi predavaju gold...

♪♫last.fm♫♪
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

tak sa nam dnes spustil Silkroad Europe.
cely novy kontinent, tri mesta, nove charactery. a vlastne ved si to pozrite sami: http://www.silkroadonline.net/

jedina skoda, ze treba znova stahovat klienta.

♪♫last.fm♫♪
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Chystám se s pár kamošema , na jakém serveru hraješ nebo budeš hrát? My začínáme na nějakém novém zeus nebo tak nějak se jmenuje.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

ja hram na Aege. ale nie je problem novy europsky character vytvorit aj inde. mozme potom vytvorit guildu :-)

♪♫last.fm♫♪
Racice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: SILKROAD Online

Příspěvek od Racice »

Ahojky! Kdo by chtěl hrát hru Silkroad Online, může hrát s námi – mám svoji česko-slovenskou guildu Imperium_CZ na serveru Tibet už několik let – hledáme nové hráče. Kdo by měl zájem, pište do hry na _RaciceCZ_ nebo napište žádost na naše forum. Stránky guildy potom najdete zde. Těšíme se na vás! ;-)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“