2x monitor 2x zvuk
Moderátor: CageJ
- Miky77
- Nováček

-
2x monitor 2x zvuk
Ahoj, neobjevil jsem tohle tema nikde predtim, pokud ano prosim o odkaz, diky.
Planuju postavit jeden comp s 2 monitorama. Kazdy monitor bude urcen na neco jineho, 1 na hrani her a 2 na sledovani filmu ve vedlejsi mistnosti, resim problem jak to zaridit se zvukem, tak aby prislusny monitor mel jen ten svuj spravny zvuk, kdyz pobezi oba zaroven !! Nevite nekdo jak na to ???
Planuju postavit jeden comp s 2 monitorama. Kazdy monitor bude urcen na neco jineho, 1 na hrani her a 2 na sledovani filmu ve vedlejsi mistnosti, resim problem jak to zaridit se zvukem, tak aby prislusny monitor mel jen ten svuj spravny zvuk, kdyz pobezi oba zaroven !! Nevite nekdo jak na to ???
- F1l1p
- Středně pokročilý

Tak to není problém. Dáš tam 2 zvukovky a na tom kompu na kterém budeš hrát necháš jednu jako primární a na tom druhém, kde budeš sledovat filmy nastavíš tu druhou v tom programu, ve kterém to budeš přehrávat.
Spíš by mě zajímalo jak chceš docílit toho, aby jsi mohl hrát hry a dívat se na filmy na jednom kompu zároveň -> to bude na procák i grafiku dost velká zátěž.
Spíš by mě zajímalo jak chceš docílit toho, aby jsi mohl hrát hry a dívat se na filmy na jednom kompu zároveň -> to bude na procák i grafiku dost velká zátěž.
- Miky77
- Nováček

-
Joj diky, na tohle jsem nepomyslel, krasne, jednoduche, učinné. Já jsem hledal nejakej soft, kterej by to umel rozdelit. Mam staryho SNBlastra tak ho tam dam + zvuk na boardu a bude to ok. Ohledne vykonu planuju :
Asusu A8N32 SLI Deluxe
2GB Adata 5000 Extreme Edition Viesta
AMD Athlon 64 X2 4800+
MSI NX 7900 GTO
Snad to bude stacit ???
Asusu A8N32 SLI Deluxe
2GB Adata 5000 Extreme Edition Viesta
AMD Athlon 64 X2 4800+
MSI NX 7900 GTO
Snad to bude stacit ???
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

Moje zkušenost je úplně opačná - mám zapojené 3 zvukovky a jede to bez problémů (teda už jen 2, Audigy SE jsem prodal, ale předtím mi jeli všechny 3 zároveň). A pár lidí, co znám to má taky tak. Na domácích kalbách se hodí odposlech do sluchátek.Godzzila píše:Nemyslim si že ti pojede integrovaná zvukovka + ta přidaná většinou to nejede.
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No neřekl sem že to nepujde ae co ja mam doma integrovanou a Audigy tak to nejde a ve škole upa na jiny desce s pridanou cmi8738 to taky nejelo. Takže to chce prostš vyzkoušetF1l1p píše:Moje zkušenost je úplně opačná - mám zapojené 3 zvukovky a jede to bez problémů (teda už jen 2, Audigy SE jsem prodal, ale předtím mi jeli všechny 3 zároveň). A pár lidí, co znám to má taky tak. Na domácích kalbách se hodí odposlech do sluchátek.Godzzila píše:Nemyslim si že ti pojede integrovaná zvukovka + ta přidaná většinou to nejede.
- F1l1p
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Aspon
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ani se třema zvukovkama sem neměl problém....
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
- Miky77
- Nováček

-
- James.Sniper
- Začátečník

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

- James.Sniper
- Začátečník

-
hmmm tak to netuším jak, hrál jsem si s tím skoro hodinu a výsledek byl nulový (teda pokud nezáleží i jakou hru pustím a v čem přehrávám video)crashPC píše:tak to je o něčem jinym. zvuk a obraz je rozdíl. i to se dá nastavit
EDIT:
tak teď jsem zjistil, že záleží jakou hru k filmu pustí
a malá poznámka k tématu, doporučil bych film pouštět z jiného disku, než na kterém je nainstalovaná hra