Copak se nám podařilo spálit...

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Ne, urvala se hadice mimo PC... byla tu jen akluž a odnsl to katalog z GMka, po týdnu byl plný života :twisted: a lehce se rozklížila segře noha u stolu :D dřevotříska jen a h*wno :x
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja sem odpalil 250w zdroj,tak ze sem ho pripojil na homemade prodluzku kdy byly zapojeny jenom ty 2 draty ale byla tam normalni zasuvka takze sem tam ten zdroj dal a nevsim sem si toho..jako ten zdroj nebyl v case,skousel sem na nej takovou frezku...zdrjo normalne jel,aji s tou frezkou...ale pak sem zkoncil zkouset a nechal ho zaplej,asi po 3 minutach se ozvala velka rana,vyletely pojistky,pres fan vyletel oblak koure a byl to smrat jak prase...na tom zdroji nebyl vypinac tak sem se snazil rychle vypojit ho ze zasuvky a co se nestalo,ten kabel od zdroje se zasekl v te homemad zasuvce a vyrvalo se to tak ze se urval ten kryt ale nevypojilo se to :lol: sem rychle letel pod stul a vypojil to az za tou prodluzkou...ten smrad sem mel v pokoju asi 4 hodiny :x ,beru to jako pokus me zabit od zdroje domluveneho s prodluzkou :shock:
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

m.Pták píše:ja sem odpalil 250w zdroj,tak ze sem ho pripojil na homemade prodluzku.........
tobe bych zakazal hrabat se do elektra,hele chlapi neblbnete,elektrina zabiji,jeste mi rekni ze mas §50 a ja si pujdu hodit masli
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Stepa píše:
m.Pták píše:ja sem odpalil 250w zdroj,tak ze sem ho pripojil na homemade prodluzku.........
tobe bych zakazal hrabat se do elektra,hele chlapi neblbnete,elektrina zabiji,jeste mi rekni ze mas §50 a ja si pujdu hodit masli
klid, já mám 50tku a takovejch volovin se už stalo :D je to nebepečný to je samozřejmnost ale chyby se stavají a stím nic neuděláš
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

santa999 píše:klid, já mám 50tku a takovejch volovin se už stalo :D je to nebepečný to je samozřejmnost ale chyby se stavají a stím nic neuděláš
todle neni chyba,ale blbost!! a kor jestli o tom nema ani sajnu.....ja uz toho mam za sebou az dost,doufam ze na tom budu jako starej dedek dobre se srdcem

jestli do toho nedela,tak by se do toho nemel hrabat,protoze nevi co od toho cekat,trizilaky nejsou pro nic za nic,buhvi jak to mel nabastleny a ty zasuvky....ale dost OT kdyztak si muzeme zazitky sdelit jinak :twisted:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

AMD Duron 650MHz :evil: :evil: :evil: svina mna s**l dost dluho...odchadzala doska kazdych 5 minut sa zasekaval,takze som vedel ze ten PC uz nikdy nepouzijem ,tak raz ked sa vo windowse zasekol som dal dole chladic a iba taky cierny pasok dymu :D a bolo
a tiez som davno ,,odpalil" CD-ROM ked sa v nej rozletelo CD
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

popo_1 píše:...a tiez som davno ,,odpalil" CD-ROM ked sa v nej rozletelo CD
To máš docela pech, protože tohle většinou mechaniky přežijou jen s pár šrámy zevnitř na plechu...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ne ja mam sajnu o elektrice ale ja sem si toho proste v tu dobu nevsiml...tu home made prodluzku delal tatka a ona vypadala uplne jak normalni...ja sem myslel ze ho zabiju...ale je pravda ze sem uz asi 3 dostal pecku ze zasuvky...ale neprid me to tak hrozny,asi jak kdyz chytnete na jack a na topeni...ale ja sem to treba koupil kdyz sem omylem sahl misto na vypinac od svetla na do zasuvky bez krytu...jak tam muze neco takovyho mit ? :?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Kaloten
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kaloten »

Pajax píše:Když jsem opravoval svůj starý monitor - místo pojistky asi 4 A jsem tam dal měděný drát. No myslel jsem, že závadu jsem odstranil 8-) a vono kulový... Nastal ohňostroj a kousky odporů byly uplně všude :twisted: . Jističe nevypadly :? .
Joooo kdo si tam dá hřebíky tak začne od píky. :-D
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

m.Pták píše:...tu home made prodluzku delal tatka a ona vypadala uplne jak normalni...ja sem myslel ze ho zabiju...
Tohle taky taťka používal ke kompu a strašně se divil že to všechny kope, když je to zaplý. Když jsme se stěhovali, tak jsem to objevil a taky jsem pěkně nadával. Okamžitě dostal půlmetrový trojžilák. Teď jsem si ten dvojžilák dal na tiskárnu, switch a lampičku, kde to nevadí.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

novinky :) vcera... Zdroj Aerocool 450 W nakupni cena 2800.- a dnes :D AMD 64 3500+ nakupni cena 9000.- (je to starecek) :D ale vse v zaruce... hura bude novy :P
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

Trinom píše:
m.Pták píše:...tu home made prodluzku delal tatka a ona vypadala uplne jak normalni...ja sem myslel ze ho zabiju...
Tohle taky taťka používal ke kompu a strašně se divil že to všechny kope, když je to zaplý. Když jsme se stěhovali, tak jsem to objevil a taky jsem pěkně nadával. Okamžitě dostal půlmetrový trojžilák. Teď jsem si ten dvojžilák dal na tiskárnu, switch a lampičku, kde to nevadí.
pokud lampička nemá kovovej kryt :lol:
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

STANIK#007 píše:pokud lampička nemá kovovej kryt :lol:
Nemá.
Jinak se mi včera podařilo spálit stereo zesilovač, ale nevím, jak to. Strčil jsem to do zásuvky a jeden šváb se rozletěl, druhej zasmrděl :evil:. Takže můžu začít dělat odznova :evil:.
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

nějaký TDAxyzž ???
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

jen MBA810
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pro širokopásmový repro z TV úplně ideální, pro poslech v rozumný kvalitě úplně nahowno :(
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Však jo, na ty. navíc jsem to měl vylepšený o subwoofer :twisted:
fojtala
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fojtala »

to my uz se podaril odpalit zdroj od Eurocase 350W.. Deska od Gygabajtu
na Pentium 4... a nakonec asi pred tydnem DVD palirna... takze celkem v klidu.. zatim mi vsechno reklamovaly tak jsem zvedav na tu palirnu...
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

ja odpalil
2x zdroj jednou colorsit,kterej byl se skrini,podruhy atrix 500t a ten vzal s sebou MB,3disky(dohromady 600GB/obsazeno 490GB)...no a uz jsem odpalil jedno pentium I na 100MHz,u toho nechapu jak,ale asi sem pustil moc velkou voltaz :oops:
mi.
Nováček
Nováček

Příspěvek od mi. »

tak 2x GPU 2xMB.. pak uz jen drobnosti :/
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“