Deska Lucky Star K7VAT
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Bobr
- Nováček

-
Deska Lucky Star K7VAT
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví, co by mohlo způsobovat zasekávání W 98 ( zhruba po 2-4 min práce, pomůže jedině tvr. restart). Sestava :výše zmíněná st. deska, Duron 850, CD mechanika, disk 40 GB Seagate a ATI 128. Děkuji.
//EfineSS: Presun z MB s.A
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví, co by mohlo způsobovat zasekávání W 98 ( zhruba po 2-4 min práce, pomůže jedině tvr. restart). Sestava :výše zmíněná st. deska, Duron 850, CD mechanika, disk 40 GB Seagate a ATI 128. Děkuji.
//EfineSS: Presun z MB s.A
- sccko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- rFx
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sccko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bobr
- Nováček

-
To Sccko: Ještě před dvěma roky jsem ho používal, potom začal zlobit, tak jsem kompletně vyměnil střeva za v té době lepší hard. Časem se u nás zvýšila potřeba výpočetní techniky, tak ho zkouším oživit. Já sám se domnívám, že je základní deska pryč. Paměti jsou 2 x 128 MB, ta jedna je relativně nová cca 3 roky.
- Bobr
- Nováček

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sccko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- Bobr
- Nováček

-
Původně na něm byl neznačkový zdroj 300W, cca 5 let starý. Koupil jsem novou case na nový počítač. Ten původní zdroj jsem tam vzal s tím novějším. Na tento starý jsem použil zdroj z noveho case KME -350 W. Ale to zasekávání je u obou stejné.
Dnes jsem počítač, rozebral očistil vyměnil kabely, sestavil, naformátoval disk, instalace Win 98 bez problémů cca17 min. Pracoval 5 min, 10 min. Vzal jsem myš a po 30 s zásek. Tvrdý restart, naběhly Win ale po 10 s opět zatuhly. Tak nevím. V Biosu a DoSU nevytuhne. Teploty OK.
Některé kondenzátory na desce (cca 30%) mají takové kulaté čepičky, jinak jsou normální. Nevím jak hodně by měly být nafouklé.
Ještě mě napadla jedna věc - nemohla by to být např. myší (konkrétně optickou). V dosu ani BioSU není asi potřeba.
Dnes jsem počítač, rozebral očistil vyměnil kabely, sestavil, naformátoval disk, instalace Win 98 bez problémů cca17 min. Pracoval 5 min, 10 min. Vzal jsem myš a po 30 s zásek. Tvrdý restart, naběhly Win ale po 10 s opět zatuhly. Tak nevím. V Biosu a DoSU nevytuhne. Teploty OK.
Některé kondenzátory na desce (cca 30%) mají takové kulaté čepičky, jinak jsou normální. Nevím jak hodně by měly být nafouklé.
Ještě mě napadla jedna věc - nemohla by to být např. myší (konkrétně optickou). V dosu ani BioSU není asi potřeba.