Creative Sound Blast. X-Fi Xtreme Music
Moderátor: CageJ
- hujer61
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Creative Sound Blast. X-Fi Xtreme Music
Zdravím všechny.Mám malý problém s touto kartou.A to ten že když dám volbu Creative mediasource DVD-Audio player,PC se restartuje.Dokonce nastane restart když chci software creative odinstalovat a u odinstalace DVD -A.p. restartuje.Nevíte někdo co stím? 
- kupca
- Začátečník

S tvym problemem ti nepomuzu, ale mam taky problem s touhle kartou, tak at nezakladam nove tema tak to supnu sem. Proste pustim pocitac vse funguje normalne, ale pak restartuji a zniceho nic mi proste x-fi zmizne, proste se ztrati ovladace od ni a system ji vidi jako neznamy multimedialni adapter, no tak restartuji zas a ajhle ja tam zpatky. A tohle mi to dela docela casto tak nevim co s tim. Pocitac viz podpis, system zkousel jsem to na XP sp2 delalo tak jsem hodil cistou instalaci XP-64bit a dela to taky.
PS.ovladace mam aktualizovane
- wallot
- Středně pokročilý

-
toto mi presne Xfi dela na DS3. po padu systemu (coz velice rad delal gothic) system ztrati XFI a je nutne obcas i dvakrat dat reinstall ovladacu.kupca píše:....
napriklad na mem nforce680i asusu se sice po padu zvukovka resetne ale ovladace zustanou
s tim bohuzel nic neudelas
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- kupca
- Začátečník

- dan
- Začátečník

-
i mne to robi. zatial je to jedina chyba s ktoru som sa stretol pri tej zvukovke. este mi vadi ze sa tie ovladace instaluju tak dlllho.kupca píše:S tvym problemem ti nepomuzu, ale mam taky problem s touhle kartou, tak at nezakladam nove tema tak to supnu sem. Proste pustim pocitac vse funguje normalne, ale pak restartuji a zniceho nic mi proste x-fi zmizne, proste se ztrati ovladace od ni a system ji vidi jako neznamy multimedialni adapter, no tak restartuji zas a ajhle ja tam zpatky. A tohle mi to dela docela casto tak nevim co s tim. Pocitac viz podpis, system zkousel jsem to na XP sp2 delalo tak jsem hodil cistou instalaci XP-64bit a dela to taky.
e6300, GA-965P-ds3(f10), sapphire x1900xt(xtx), 2x1GB corsair Twin2X, wd 250gb sata2, x-fi, x-540, enermax liberty 500W