jojo to je feature noveho patche aneb stare chyby jsme nahradili novymiGr8 Vivec píše:hlavně docela divný je že mi to v předchozích verzích nedělalo, ale zatim se mi to teda stalo jednou
Gothic III
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- izuel
- Začátečník

-
plynulost
ahoj všem,
Dostal jsem se konečně k tomu na čem jsem to chtěl otestovat a to Intel core 2 duo s mojí grafikou + 2GB paměti a musím uznat, že to opravdu hodně pomohlo oproti mé sestavě v popisu. vše na max. a rozlišení 1680x1050 to jede dobře, swapuje už jen opravdu maličko-zřídka! a to vše s prvním patchem.
ps: mají ty jeli.a výrobci této hry napsat minimální požadavky pro "plynulou" hru ,že je zapotřebí dvou jádro + 1,5GB paměti a nemuseli by se vést debaty dlouhosáhlé o optimalizaci ,že?
ikdyž optimalizace je kapitola sama pro sebe
ps: hlavně asi pro Heada, fakt nechápu jak ti to na singl core přetočeným může ject.Opravdu to tak asi bude ,že tu ochranu počítá jedno jádro a druhý krmí gráfu..
Dostal jsem se konečně k tomu na čem jsem to chtěl otestovat a to Intel core 2 duo s mojí grafikou + 2GB paměti a musím uznat, že to opravdu hodně pomohlo oproti mé sestavě v popisu. vše na max. a rozlišení 1680x1050 to jede dobře, swapuje už jen opravdu maličko-zřídka! a to vše s prvním patchem.
ps: mají ty jeli.a výrobci této hry napsat minimální požadavky pro "plynulou" hru ,že je zapotřebí dvou jádro + 1,5GB paměti a nemuseli by se vést debaty dlouhosáhlé o optimalizaci ,že?
ps: hlavně asi pro Heada, fakt nechápu jak ti to na singl core přetočeným může ject.Opravdu to tak asi bude ,že tu ochranu počítá jedno jádro a druhý krmí gráfu..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
NJN jeto divny
.Dokonce sem natocil kratky video ve frapsu a procak to i tak v pohode stihal.
Kdyz mi reknete jak zmensit to video z frapsu ma 442MB
aby to vyhovovalo tomuhle:
* MPEG4 (Divx, Xvid) format
* 320x240 resolution
* MP3 audio
* 30 frames per second framerate
tak to dam na youtube a muyete se presvedcit i vy.
Kdyz mi reknete jak zmensit to video z frapsu ma 442MB
* MPEG4 (Divx, Xvid) format
* 320x240 resolution
* MP3 audio
* 30 frames per second framerate
tak to dam na youtube a muyete se presvedcit i vy.
- fobos
- Začátečník

- ChrastyII
- Začátečník

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- izuel
- Začátečník

-
koupit
ahoj,
nevite jak by se dalo zjistit jestli je to ta verze US?
http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p. ... 12312.html
- ChrastyII
- Začátečník

- Vivec
- Středně pokročilý

Re: koupit
určitě EU verze, US verze se směj prodávat jak jinak než jen v US a žádnej e-shop z US ti to nepošleizuel píše:ahoj,
- izuel
- Začátečník

-
no za 1) obal mi prijde šedý a ne červený, tak by to mohla být ta US verze, za 2) kdyz je tam cena v US a ne v ojrech,tak nechápu jak by to mohla být ta evropská verze! asi to risknu a koupim!Gr8 Vivec píše:určitě EU verze, US verze se směj prodávat jak jinak než jen v US a žádnej e-shop z US ti to nepošleizuel píše:ahoj,
- jessie.james
- Začátečník

dival ses, kolik stoji naklady na zaslani hry do CR? 60$ za postovne!!! hra vyjde na 38$ + 60$ zaplatis za postu. to se vyplati, ne?izuel píše:no za 1) obal mi prijde šedý a ne červený, tak by to mohla být ta US verze, za 2) kdyz je tam cena v US a ne v ojrech,tak nechápu jak by to mohla být ta evropská verze! asi to risknu a koupim!
- wallot
- Středně pokročilý

-
kde si nasel 60 dolaru? cdromshop posila za 7.90jessie.james píše:dival ses, kolik stoji naklady na zaslani hry do CR? 60$ za postovne!!! hra vyjde na 38$ + 60$ zaplatis za postu. to se vyplati, ne?izuel píše:no za 1) obal mi prijde šedý a ne červený, tak by to mohla být ta US verze, za 2) kdyz je tam cena v US a ne v ojrech,tak nechápu jak by to mohla být ta evropská verze! asi to risknu a koupim!
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- jessie.james
- Začátečník

TADY se mrkni na shipping (prepravu) "Outside the US and Canada" (mimo US a Kanadu). kdyz si najdes CR, tak je u ni uvedeno 56.99 $ (aha, tak ja psal 60$, coz je blbost. omlouvam se, je to 57$, ale i tak je to nehorazna castka). kde jsi nasel tech 8 bucku?wallot píše:kde si nasel 60 dolaru? cdromshop posila za 7.90
- MireC22
- Začátečník

-
No na Amazon.com maju gothic3 a maju delivery i do EU cena tak 6-7 dollarov za delivery http://www.amazon.com/gp/help/customer/ ... eId=596194
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- hurrican
- Začátečník

-
Zdravim.Mam taky problem s touto hrou.Mam novu graficku kartu Asus 7950gx2,a pri hrani gotchica stale blikaju okolo mna textury (teda ako keby stale padal na okolo tien a o chvilku zasa sveto,a ked je ten tien tak aj rastliny su take nejake rozmazane).A este jedna vec,mal dom pred tym Ati 1900xt ,a tam bezal o dost rychlejsie,napr.v jednej lokacii som meral frapsom a na 7950gx2 tam bolo 17-19fps a na 1900xt 24-26fps.Nechapem ,ved podla testov by mala tam byt ta 7950gx2 rychlejsia ako ati 1950xtx (ovladace som skusal 91.47; 93,71; aj nejake 97...) robilo to pri vsetkych.... skusali ste to niekto na 7950gx2..? PLS som zufaly (Este patch mam posledny 1.12 na Gothicovi)(Inac napr.v 3dmarku06 mam okolo 8400bodov,tak sli by malo byt aktivne)PLS pomozte... ;o)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- wallot
- Středně pokročilý

-
zapomel jsi si precist podminky nize na strance s gothicemMireC22 píše:No na Amazon.com maju gothic3 a maju delivery i do EU cena tak 6-7 dollarov za delivery http://www.amazon.com/gp/help/customer/ ... eId=596194
Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues.
- Hosenfeld
- Začátečník

Je fakt, že G3 si moc nerozumí s SLI/Crossfire, proto i s GX2 viz. http://www.xbitlabs.com/articles/video/ ... es_16.html, takže to je možná příčina, ale stejně by to nemělo mít takový vliv na výkon. Jinak na ty blikající textury bych přeinstaloval systém, pokud jsi tak již neučinil.hurrican píše:Zdravim.Mam taky problem s touto hrou.Mam novu graficku kartu Asus 7950gx2,a pri hrani gotchica stale blikaju okolo mna textury (teda ako keby stale padal na okolo tien a o chvilku zasa sveto,a ked je ten tien tak aj rastliny su take nejake rozmazane).A este jedna vec,mal dom pred tym Ati 1900xt ,a tam bezal o dost rychlejsie,napr.v jednej lokacii som meral frapsom a na 7950gx2 tam bolo 17-19fps a na 1900xt 24-26fps.Nechapem ,ved podla testov by mala tam byt ta 7950gx2 rychlejsia ako ati 1950xtx (ovladace som skusal 91.47; 93,71; aj nejake 97...) robilo to pri vsetkych.... skusali ste to niekto na 7950gx2..? PLS som zufaly (Este patch mam posledny 1.12 na Gothicovi)(Inac napr.v 3dmarku06 mam okolo 8400bodov,tak sli by malo byt aktivne)PLS pomozte... ;o)
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Vivec
- Středně pokročilý

- hurrican
- Začátečník

-
Dikes za rady...
To Hosenfeld : No z tej stranky som prave usudil ze by mal aspon o trosku bezat lepsie na 7950gx2 ako na 1900xt.... system som samozrejme preinstaloval
To Gr8 Vivec : No skusil som aj povypinat v ovladacoch aa/af ,ale stale to robilo.Ale nakoniec sa mi to podarilo vyriesit,aj ked nie uplne,presne podla xbitlabs smo skusil vypat SLI a uz to nerobi (teda tie tiene okolo postavy a tak) ale zato ta hra bezi hadam este o polovicu horsie... ;o( No co uz inak to asi nevyriesim,a mozno to vyriesi dalsi patch alebo ovladace (aj ked po pravde ani jednej moznosti neverim) (no aspon ze som uz mi uz ostalo len pustna cast hry a tam to ide ako tak..) este raz dikes... a keby nahodou este na nieco pridete piste.Dik
PS: ozaj este jedna vec ma napadla,a neviete ci ma nejaky vplyv pri tejto hre zmenit parameter v ovladacoch "Max frame to render ahead z 3 na 0" Spominam si ze ked som este mal 7800gtx pri nejakej hre to pomahalo ale uz neviem pri akej,tak ci aj tu nie.Dik
To Hosenfeld : No z tej stranky som prave usudil ze by mal aspon o trosku bezat lepsie na 7950gx2 ako na 1900xt.... system som samozrejme preinstaloval
To Gr8 Vivec : No skusil som aj povypinat v ovladacoch aa/af ,ale stale to robilo.Ale nakoniec sa mi to podarilo vyriesit,aj ked nie uplne,presne podla xbitlabs smo skusil vypat SLI a uz to nerobi (teda tie tiene okolo postavy a tak) ale zato ta hra bezi hadam este o polovicu horsie... ;o( No co uz inak to asi nevyriesim,a mozno to vyriesi dalsi patch alebo ovladace (aj ked po pravde ani jednej moznosti neverim) (no aspon ze som uz mi uz ostalo len pustna cast hry a tam to ide ako tak..) este raz dikes... a keby nahodou este na nieco pridete piste.Dik
PS: ozaj este jedna vec ma napadla,a neviete ci ma nejaky vplyv pri tejto hre zmenit parameter v ovladacoch "Max frame to render ahead z 3 na 0" Spominam si ze ked som este mal 7800gtx pri nejakej hre to pomahalo ale uz neviem pri akej,tak ci aj tu nie.Dik
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- Vivec
- Středně pokročilý

imho pokud máš nastavenej režim SLI AFR tak musíš vypnout všechny post processing výpočty pak by to totiž házelo kraviny, imho ale tomu by měli zabránit sami ovladače
mě taky jednu dobu házel G3 artefakty jako prase, začlo to dělat když jsem v nastavení změnil moc věcí najednou a pak si ještě v ovladačích pohrál s kvalitou obrazu, vrácení nepomohlo, pomohl odinstal, vyčištění registrů a pod. a instal
mě taky jednu dobu házel G3 artefakty jako prase, začlo to dělat když jsem v nastavení změnil moc věcí najednou a pak si ještě v ovladačích pohrál s kvalitou obrazu, vrácení nepomohlo, pomohl odinstal, vyčištění registrů a pod. a instal