MSI GF 8800GTS problém...
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- o.cabal
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
3Dmark nainastlauj a spust.. Nic se nenastavuje, btw ti to ani nedovoli nic nastavit, dokud si 3Dmark nekoupis.o.cabal píše:jo mohli by jste mi pomoct - jak mam nastavit ten 3dmark05? pak by sem sem napsal nejaky dalsi vysledky
BTW cela treti strana je naprosto OT
Me se vysledek 26 500 bodu v 3Dmarku zda adekvatni..
Ja bych hlavni problem videl v pouhych 1GB RAM. Kdyz chces hrat novinky ze sveta her, tak 2GB se stava nutnosti, bohuzel je to tak..
To vysvetluje to hrabani disku.. Pamet je plna a kam jinam ulozit dulezita data pro procesor.. No na disk, ale ten je oproti pameti RAM silene pomalej, a brzdi cely system!
Zkusil bych nejakou starsi hru.. Tam by PC nemelo zavahat, ani pri narocnejsich scenach.
Takze jeste jednou pro poradek, tvuj problem zpusobuje na dnesni dobu jiz malo operacni pameti. Pokud by jsi mel tu moznost si nekde vypujcit pameti, muzes se o tom sam presvedcit..
Tot muj nazor.
Zminovane nastaveni biosu a spravne a hlavne vsechny nainstalovane ovladace jsou samozrejmosti..
- Alert03
- Červená karta

-
Dalsi chytrak
Ty ses taky chytrak , zdalo se mu ze to jede pomalu tak jsem mu poradil at nataktuje CPU pak jsme jen s kolegemgerimo píše:Nejde o me, ale o toho cloveka, co potrebuje pomoc.godlike píše:Jakapak hadka?Seriozni akademicka debata.Tak to necti neee?Oponentura byla rozcupovana na prach.Pravdu ma nacelnik.A to jsem ja.
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
- o.cabal
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: