Acer AT3220 - LCD TV 32 ???

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Acer AT3220 - LCD TV 32 ???

Příspěvek od matysbrno »

čau lidi, chci si tuhle bednu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40847 koupit ke svému compu viz popis dole a nevím, jsetli to vůbec bude fungovat. Chci to používat na gamesky na filmy i na TV.
Jak je to se signálem z GK? nebude se to nějak hádat? Jaké nastavit rozlišení? Nebude problém z výstupu GK DVi na vstupu do HDMi LCD?
Podporují vůbec gamesky rozlišení které ta televize bude používat? Máte s tímto LCD někdo nějaké zkušenosti? Dá se to někde v Brně vyzkoušet a potom popř. koupit? Pokud by to snad vyžadovalo výkonnější GK tak není problém ji zakoupit.Díky.
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Hádat se to nebude, bude to fungovat přesně jako monitor, akorát s velmi malým rozlišením. Čili na zábavu ok, ale na práci určitě ne.

Mimochodem, proč jsi vybral zrovna Acer?

Já jsem také plánoval nákup 32" lcd tv, ale odrazuje mě malé rozlišení a situace ohledně digitálního vysílání...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

No "vybral" říkal jsem si, že je to firma, která dělá hlavně LCD ke compům, tak že snad propojení s počítačem nebude dělat problémy jako u jiných výrobců LCD. Jinak tenhle model má 2x HDMi, což je dobrý, jeden je málo.Nevíš od jakého výrobce používá Acer LCD "obrazovky"? Jinak co se týče kvality obrazu, jednoznačně Panasonic nebo Philips, ostatní výrobci jou kompromis.
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Ještě jsem neviděl lcd tv s digitálním vstupem, která by měla problém s propojením s pc...

2x HDMI souhlasím, to je opravdu minimum (jednak settopbox a pak pc/ dvd...).

Přímo tento typ má panel od AUO.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“