mikrofon do jacku nefunguje

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Nidecker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

mikrofon do jacku nefunguje

Příspěvek od Nidecker »

Dobry den,
mam problem s mikrofonem pripojenym do JACKu.
Kdyz pripojim mikrofon nejsem slyset.
Momentalne pouzivam headset, ktery je pripojen pres USB, ale chci si koupit tyto sluchatka:

Kód: Vybrat vše

http://pctuning.cz/koss_sb45-sluchatka_s_mikrofonem.html
a ty jsou pripojeny pres JACK.

Resila by muj problem nova zvukova karta?
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

to musi fungovat aj na zvukovke co mas

no predpokladam ze mas v spravnom jacku ten mikrofon (vacsinou ruzovy)
a potom skus dat ovladacie panely \ zvuky a zvukove zariadenia \ hlas \ a v zaznam hlasu vyber tu spravnu zvukovku (ak ich mas viac) a daj test zariadenia, tam ti mikrofon musi najst a potom tam bude aj test kedy donho budes hovorit a zistis ci uz naskocil.

mne niekedy mikrofon vypadne len tak a nefunguje, tak urobim tento postup a uz funguje.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Nidecker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidecker »

Takze zvukovou kartu mam jen jednu(integrovanou) a kdyz dam test a mam mluvit tak to ukazuje jako kdyz se nic nedeje...zkousel jsem to pres vyvod na ctecce karet vepredu na pc, pak pres ovladac od creative(reproduktory mi zabiraji vsecky tri jacky) a zkousel jsem to i pichnout rovnou do zvukove karty... :sad:
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

zkontroluj zda nemas nastaveny mikrofon ve zvuku jako ztlumeny(==vypnuty)-
Nidecker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidecker »

nn...ztlumeny neni...jinak kdyz pripojim headset(USB) tak u toho mikrofon funguje...
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Tohle řeším často, dělá to samo a řeším to takto:

Ovládací panely->Zvuky a zařízení pro práci...->Zvuky a zvuková zařízení->na kartě hlasitost Upřesnit->Možnosti-Vlastnosti-> Nastavit hlasitost pro ZÁZNAM->OK-> a tam u mikrofonu dáš Vybrat

Pomohlo?
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dworakmirek »

přesně to stejné sem řešil nedávno a v menu od zvukovky byla položka pod pravym tlačitkem u mikrofonu Do Not Monitor a byla tam fajfka, tak sem ji hodil pryč a taková z5ná vazba co mě vypískala až sem si málem cvrknul
Nidecker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidecker »

Hmm...zkusil jsem se pohrabat v nastaveni..ale porad nic...mikrac v headsetu funguje na 100% ale ten do JACKu ani ranu :(

Pomohla by nova zvukovka? ted mam integrovanou...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“