Teac MP-111 512MB Frimware

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Teac MP-111 512MB Frimware

Příspěvek od Gizmo_CZ »

Cus (doufám žwe to patří sem)

Potřebuji sehnat nový frimware na tenhle MP3 přehrávač Teac MP-111 512MB z důvodu podpory adresářů.

Nemáte,nevíte kde bych ho sehnal?
net sem prošmejdil, teac.de taky a nikde nic!! Je to blbý, když musíte odklikat 60 písniček než se dostanete k té co chcete!!

Děkuji
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Tady jde o to,že i kdyby byl nový firmware,tak nikde nemáš jistotu,že tam dali podporu pro adresáře.Zkus aspoň vyplnit ID3 tagy v MP3,jestli to nebude řadit podle nich.Já jsem měl svého času Sandisk,ten taky nepodporoval adresáře a řadil to podle těch ID3.Ani nový firmware v tomhle nepomohl.
Kdyby nový firmware vyšel tak bys ho na stránce Teacu určitě našel.
http://dspd.teac.de/index.php?id=477&L=0
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

NobodyLovesMe píše:Tady jde o to,že i kdyby byl nový firmware,tak nikde nemáš jistotu,že tam dali podporu pro adresáře.Zkus aspoň vyplnit ID3 tagy v MP3,jestli to nebude řadit podle nich.Já jsem měl svého času Sandisk,ten taky nepodporoval adresáře a řadil to podle těch ID3.Ani nový firmware v tomhle nepomohl.
Kdyby nový firmware vyšel tak bys ho na stránce Teacu určitě našel.
http://dspd.teac.de/index.php?id=477&L=0
Díky ale to vím taky. Nový frimware vyšel, ale nějak zmizel ze stránek! Je i verze 105, ale ta taky není nikde ke stažení! ID3 tagy mám samozžejmě vyplněny, ale to problém neřeší!
Frimware by měl mít název:

FW_MP-111_FO_ML_V2-521-105.zip

nejnovější by měl být 111 ale ten taky nikde není
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Položil bych si otázku,proč z těch stránek zmizel?Třeba je vadný,proto ho stáhli a pracujou na novém.Jestli přehrávač hází všechny skladby na jednu hromadu i s vyplněnými ID3 tagy,tak je to šunt a rychle bych se ho zbavil.Ostatně u Teacu se nedivím ničemu.

Kód: Vybrat vše

Autor: zdeci [62.177.105.xxx] Datum: 07.06 20:17
Titulek: POZOR
Tenhle Firmware 2.521.105 pro chipset Sigmatel do modelu 111 rozhodně nedávejte, teť sem si tím totálně dosral novej přehravač. Nemáte někdo náhodou radu, jak to spravit? dík za odpověď, zdeci
tady si to přečti
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

Díky já to četl! Jsem tam i pisal! (poslední posty!) Jinak já nechci verzi 105 ale 111!!
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Gizmo_CZ píše:Díky já to četl! Jsem tam i pisal! (poslední posty!) Jinak já nechci verzi 105 ale 111!!
To mě vede k otázce,jakou očekáváš pomoc od tohoto fóra?Nejlepší rady dostaneš asi tam,od majitelů přehrávače.Napiš si tedy na technickou podporu TEACu,i když nechápu proč ten firmware nezveřejnili na svých stránkách (tedy ten 111).Z toho všeho je vidět,jak pracuje technická podpora TEACu.Někdo jim tam napsal,že jejich firmware přivedl přehrávač k nefunkčnosti a pak ho teprve stáhli ze svých stránek.Zřejmě se nikdo neobtěžoval otestovat jeho správnou funkčnost.Co k tomu víc dodat-analfabeti prostě.
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

NobodyLovesMe píše:
Gizmo_CZ píše:Díky já to četl! Jsem tam i pisal! (poslední posty!) Jinak já nechci verzi 105 ale 111!!
To mě vede k otázce,jakou očekáváš pomoc od tohoto fóra?Nejlepší rady dostaneš asi tam,od majitelů přehrávače.Napiš si tedy na technickou podporu TEACu,i když nechápu proč ten firmware nezveřejnili na svých stránkách (tedy ten 111).Z toho všeho je vidět,jak pracuje technická podpora TEACu.Někdo jim tam napsal,že jejich firmware přivedl přehrávač k nefunkčnosti a pak ho teprve stáhli ze svých stránek.Zřejmě se nikdo neobtěžoval otestovat jeho správnou funkčnost.Co k tomu víc dodat-analfabeti prostě.
Já bych to řekl drsněji ale souhlasím s tebou :-)

Jinak jsem jim pisal dnes ráno, tak jsem zvědav co mi odpoví!
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

mam ten isty prehravac, akurat 1GB...

tiez som mal ten isty problem a firmware to vyriesil...

nechcem propagovat konkurenciu, ale niekde na zive.cz alebo .sk v diskusii uzivatelia dali linky na dobry firmware, ktory podporoval foldery...
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

eraser007 píše:mam ten isty prehravac, akurat 1GB...

tiez som mal ten isty problem a firmware to vyriesil...

nechcem propagovat konkurenciu, ale niekde na zive.cz alebo .sk v diskusii uzivatelia dali linky na dobry firmware, ktory podporoval foldery...
Ano,to jsme tady řešili,ale nikdy si nemůžeš být jistý,že ti někdo dá dobrý firmware,který funguje spolehlivě.Třeba si s ním pokazil přehrávač a ze škodolibosti ho pošle i dalším lidem.Proto je nejlepší když se dá firmware stáhnout na oficiálních stránkách,tam by měl být vždy funkční firmware.TEAC dělá laciné šunty a divím se lidi,že si to kupujete.Tahle značka má docela dobrou pověst ve výrobě kvalitních věží a divím se,že si takhle ku*ví jméno výrobou laciných MP3 přehrávačů a dalších šuntů.
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

tak si představte že jsem si sesmolil (5 roků Nj se začíná vyplácet :-) ) žádost a přímo z podpory Teac mi ho zaslali :-)
No prej Velevážený zákazníku :-) haha :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“