pokud kliknu na odkaz,vyhodí to chybu o nenalezeném souboru či co...a v adrese se místo písmen s diakritkou objeví nějakej humus...to je asi ono...myom píše:smula se nam lepi na patyBehemot píše:Teď jsou nějaké novinky?
P.S.: byly by nějak aktualizované jednotlivé fotky? nevím jestli je to problém více lidí, ale já fotky s diakritikou v názvu neotevřu...
Jubilejní 100. příspěvek...myslím že 100dní práce už jste překonali...?![]()
. je to hrozne a nepochopitelne, ale porad nic. jako by toho nebylo dost, tak bracha mel autonehodu a jelikoz na nem zavisi vyroba, tak se bez neho ani nehnem.
normalne by 100 jubileum bylo radostne, ale v tomto pripade moc ne.
jinak co je problem s obrazkama?? co ti nejde?
muzu sem maximalne se pokusit hodit fotky postribreni zakladny (jak to vypada) a prototypu spony na uchyceni. tohle uz mame.
jeste nejake info muzu dat (snad se nic nestane, ze to povim). v brzke dobe se chysta vetsi info o vyrobe bloků, takze si timto muzete zkratit dobu cekani.
\\edit - to Vivec: zas to tak neber jsem rad, ze maji lidi o to zajem a dodava to podporu v praci (i kdyz ji moc tedka neni)
pak mám dotaz-pokud bych bych zvažoval ještě s tímhle chadit i čipset,grafiku a disk,jaký čerpadlo se doporučuje?
když se na to dívám,hlavně na home-made radiátory (vizte http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=49135), tak možná bude brzo levnější a zaručeně výkonnější použít nějakou domácí vodárnu či studňové čerpadlo,he?
jinak s výrobou a bráchou držím palce samozřejmě...