zmena procesoru poradite my diky

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

kropitko
Nováček
Nováček

Příspěvek od kropitko »

takze kdyz je tam revize 1 tak je to spatny?
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Tezko rict, DFI na svych strankach uvadi uplne jine oznaceni revizi teto desky.. :(

//EfineSS: Smazano OT, 2 scream: Neni nutne psat to threadu obzvlast cervenym a velkym pismem at si nekdo opravi chybu.. Priste radeji kontaktuj a upozorni zakladatele threadu nebo moderatora sekce po SZ.. Doufam ze je to jasne a nebude se to uz opakovat..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
kropitko
Nováček
Nováček

Příspěvek od kropitko »

Koukal jsem na jejich stranky tabulky procesoru ale v tom aby se cert vyznal kdyby byli ochotny aspon v prodejne a poradily ale pokud to neni vec za 20 000kc tak ohrnujou nos
kropitko
Nováček
Nováček

Příspěvek od kropitko »

jsem s toho vyrizeny chtel jsem zvysit procesor a darovat pc sestre a vyhorim na tom :cry:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Uz to mam.. :) Podivej se presne tady a pak napis co mas na tech mistech napsano ty http://us.dfi.com.tw/Support/mb_faq_us1 ... US&SITE=US
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
kropitko
Nováček
Nováček

Příspěvek od kropitko »

tak jsem se koukal a chyba lavky nevim na co sem koukal ta REVISE je REV.E a kod na ty ruzovy je R.10 nebo R.I0 nevim zda to je I nebo 1
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“