nová sestava a problém se startem

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
mara.t
Začátečník
Začátečník

nová sestava a problém se startem

Příspěvek od mara.t »

dobrý den, chtěl bych se zeptat..vřera jsem si koupil novou sestavu:
core2duo 6300
gigabyte 945p s3
1GB Ram
gigabyte x1650pro silent2
Skříň EC 5442 450W

Problém je v tom že skříň nemá normální konektory k desce...ale power se připojuje ke káblíků jako k diskům (morex)..bohužel..nefunguje, včechny drátky jsem zapojil, LCD panel skříně jede a ukazuje..ale tlačítko start je nefunkční a ani kontrolky neblikají :( PC jsem nastartoval pomocí jumperu kterým jsem spojil kontakty na desce. Nevíte někdo jak se tahle skříň zapojuje?? Nebo je to na reklamačku.

Jinak, co se týče desky...nastavit bootování bylo ohubu...deska automaticky nastavila PATA disk ale systém mám na SATA..takže jsem se stím musel pohrát. Na druhou stranu..hned po zapojení jsem v biosu nastavil "fsb" 350 a i při 2,45GHz mám s boxem jen 42°C v zátěži.
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Připojils opravdu všechny káblíky od case ( power, HDD led...) podle manuálu k desce? :?

Jinak s EC zdojem taková sestava... neriskoval bych a zrovna koupil nějakého Fortrona. EC zdroje se možná hodí leda tak do kancl PC.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Ke skříni by měla být nějaká dokumentace (právě například o kablíkách) nemáš ji? KOukni se ještě, jestli ten kablík třeba není zapadnutý mezi čelem a předkem kovové konstrukce.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

to pripojeni k molexu u teto skrine byva k displeji, pravdepodobne tam mas nekde zapadlej power i reset, onehda sem do ni skladal a vse ok
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“