G7 nebo Revolution ?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

G7 nebo Revolution ?

Příspěvek od johnier »

Poradte mam na vyber z techto dvou myší (Logitech G7 a Revolution MX), jako u te G7 me vadi jedno tlacitko na boku a u revulutionu me vadi pomala odezva. nevim nevim no. dik za tady
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: G7 nebo Revolution ?

Příspěvek od phz^ »

johnier píše:Poradte mam na vyber z techto dvou myší (Logitech G7 a Revolution MX), jako u te G7 me vadi jedno tlacitko na boku a u revulutionu me vadi pomala odezva. nevim nevim no. dik za tady
asi takhle... na co to chces?
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

Ja bych bral asi MX Revolution, je prece jenom nejlepsi mys co se a sehnat. Ale ja bych si Logitech nekoupil, jsou moc velky, a takovy tezkopadny. Mam Razer a je to super, je to velky tak akorat, takze bych doporucil spis Copperhead nebo Habu, ale z tech 2 MX Revolution.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

1.http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=85263 pises ze mas logitech revolution
2.http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=85262 pises taky

a ted pises ze nevis co. covece nevim co s tebou :D
proc chces bezdrat? abys mel tezkou, nepresnou, drahou mys?
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnier »

Cujo píše:1.http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=85263 pises ze mas logitech revolution
2.http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=85262 pises taky

a ted pises ze nevis co. covece nevim co s tebou :D
proc chces bezdrat? abys mel tezkou, nepresnou, drahou mys?
No asi tak, revolutiona jsem dostal darem a mam ted možnost to vymenit za G7, jako jsem vicemene rozhodlej že si to MX necham ale zajimaly me nazory no.Mel jsem MX 510 a byl jsem spokojen ale dar je dar kua :(
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnier »

phz^ píše:
johnier píše:Poradte mam na vyber z techto dvou myší (Logitech G7 a Revolution MX), jako u te G7 me vadi jedno tlacitko na boku a u revulutionu me vadi pomala odezva. nevim nevim no. dik za tady
asi takhle... na co to chces?
hraju Lineage 2 a občas akce jinak delam vše :)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

johnier píše:
phz^ píše: asi takhle... na co to chces?
hraju Lineage 2 a občas akce jinak delam vše :)
si kup IE 3 a neres to vuebc pokud hrajes obcas lineage a občas akce :)
BlackJack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackJack »

Ak môžeš, tak to vymeň za G5 a bude to bez problémov
MB Gigabyte GA-965P-DS3, CPU Core 2 Duo E2140@2700MHz 1,376V real, CPU cooler Scythe Mine + Xilence 120mm, GPU MSI RX2600XT 512MB DDR3, RAM A-DATA Vitesta EE 2x1024MB 800+@899MHz 5-5-5-15 2V , HDD Maxtor DiamondMax10 300GB S-ATA, mechaniky hp dvd840i, Sony DW-D22A, zvukovka Audigy SB 4, krysa Logitech G5, klávesnica Genius KB-29e, repro 5.1 Elta 8880 CLS, sluchátka Icemat audio white siberia, case Aerocool ExtremEngine 3T BBA, zdroj Enermax Liberty 500W, LCD 20'' LG L2000C BF
johnier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnier »

phz^ píše:
johnier píše:hraju Lineage 2 a občas akce jinak delam vše :)
si kup IE 3 a neres to vuebc pokud hrajes obcas lineage a občas akce :)
IE3?
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

johnier píše:
phz^ píše: si kup IE 3 a neres to vuebc pokud hrajes obcas lineage a občas akce :)
IE3?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40186 Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 EEuro

sice se to s tema dvema neda srovnat ale (: :) :-D :D
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Já bych šel každopádně do G7 -> těch 800dpi, které mají ty Logitechy (MX Revolution, MX 610, ...) je strašně málo. Na práci ve Winech jsou dobré, ale na hry, natož akční je to alespoň pro mě dost utrpení.
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bigwolf »

Bral bych G7, mam ji doma a jsem s ni spokojenej. Ikdyz Razer, kteryho mam taky, se mi zda lepsi, lip se drzi a je lehci.
Naposledy upravil(a) Bigwolf dne čtv 11. led 2007, 16:44, celkem upraveno 1 x.
PC - CPU Intel Core i5-13500 | MB Gigabyte B760M Gaming X DDR4 | RAM Kingston FURY Beast RGB 64GB 3600MH | GC EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 24GB | NVME ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | PSU Corsair SF750 Platinum | Case ASUS Prime AP201 | Cooling Heatkiller IV Pro, HEATKILLER V for RTX 3090 EVGA FTW3, EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC, Hardware Labs Black Ice Nemesis GTS 360, Noctua | LCD Samsung C49RG94SSU | Keyboard Logitech MX Mechanical Mini| Mouse Logitech MX Master 3 | Mouse pad Razer Vespula
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

filip no vidis ie3 ma 400dpi(450 ta nova) a rekl bych ze si nekdo nemuze stezovat na pomale reakce mysky ;)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Cujo píše:filip no vidis ie3 ma 400dpi(450 ta nova) a rekl bych ze si nekdo nemuze stezovat na pomale reakce mysky ;)

pokud nehrajete zavodne, nebo se aspon o to pokousite tak bych rek, ze nejaky dpi vam sou k nicemu a rozdil mezi 2000 nebo 1600 nepoznate :? , ja mam mx518 a hraju na 950-750 dpi :)

a navic, znam tolik lidi co hraje profesionalne s IE 3 ze nejaky 400 nebo 800 neni rozhodujici ;)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Cujo píše:filip no vidis ie3 ma 400dpi(450 ta nova) a rekl bych ze si nekdo nemuze stezovat na pomale reakce mysky ;)
Reakce myši se měří v "ms", ne v dpi. DPI je úplně o něčem jiném. Myš se 400 dpi bych hodil asi do koše. Ale to je můj vlastní názor. Prostě dost nerad bych jezdil s myší po celém stole, abych se dostal z levé na pravou stranu obrazovky.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“