TV out- problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Ludra
Nováček
Nováček

TV out- problem

Příspěvek od Ludra »

Pls lidi kdyz zapnu Tv out, tak je to na telce cernobile a nevim vubec proc! Ntsc nastaveny nemam mam normalne pal a kdyz sem mel r 9800 pro tak to slo v poho....zkousel sem posledni omegy a cat 6.12 a vsude cernobily....pls poradte co s tim :-(
CPU: AMD Athlon XP 2500+@3200+, MB: Asus A7V600-x (KT600), COOLERS: Box (CPU), 2xArctic cooling fan 8cm (Case), ZDROJ: Eurocase SuperSilent 350W 12cm fan, RAM: Corsair 1,25Gb DDr 400Mhz CL 2.5, HDD: S-ata WD 200 GB 7200 ot. , DRIVES: DVD Pioneer, DVD-RW Asus, GPU: Ati Sapphire X1650pro 256 mb, MOUSE: Microsoft Intellimouse 4.0A, KEYB: Samsung (80Kc), NET: Wi-Fi 512/128 kb/s, OS: WinXP Prof. SP2
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Těžko ti někdo poradí, když neuvádíš žádné detaily - jakým způsobem máš kartu spojenou s televizí, jestli používáš nějaké redukce atp.

Jinak se taky můžeš podívat sem.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Jameson
Nováček
Nováček

TV-OUT

Příspěvek od Jameson »

Nazdar lidi. Já vlastním 2 ATI grafny Radeon 9550 a ATI X1600 (oboje od Sapphire). Na první z nich jsem bez problémů rozběhal TV-OUT (S-VIDEO>CINCH>SCART>TV ), ale na druhé ne. Když jsem se podíval na oficialní stránky ATI, tak tam bylo že tento problém se občas vyskytne a že ho teprve řešej. Podle toho co vím, je 75 % šance, že je většína probémů tvořena ovladači (grafny a základny). ICQ 230 180 548
Ludra
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ludra »

Tak jsem zkusil na jine telce, ktera ma S-video a jelo to normalne. Chyba asi bude v ty redukci, kterou mam ve scartu. Nevite nekdo jak to udelat?
CPU: AMD Athlon XP 2500+@3200+, MB: Asus A7V600-x (KT600), COOLERS: Box (CPU), 2xArctic cooling fan 8cm (Case), ZDROJ: Eurocase SuperSilent 350W 12cm fan, RAM: Corsair 1,25Gb DDr 400Mhz CL 2.5, HDD: S-ata WD 200 GB 7200 ot. , DRIVES: DVD Pioneer, DVD-RW Asus, GPU: Ati Sapphire X1650pro 256 mb, MOUSE: Microsoft Intellimouse 4.0A, KEYB: Samsung (80Kc), NET: Wi-Fi 512/128 kb/s, OS: WinXP Prof. SP2
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ludra: Nepřipojovat přes S-VHS, ale přes composite (cinch-cinch)

Jameson: u X1600 obvykle stačí přepojit monitor na druhý výstup
tearjerker
Nováček
Nováček

tv - out

Příspěvek od tearjerker »

nazdárek lidičky. mám grafárnu ATI radeon 9550 a grafickou kartu mám s tevelizí propojenou jedním kablem. Z jedné strany kablu je scart do televize a z druhé strany je rozdvojka na zvukovku a na TV- out. ( čtyřkolík ) propojení se mi podařilo, ovšem věčný problém všech je černobílá barva. Co s tím s tímhle kabelem. Koupit jiný nebo se to dá nějak vyřešit? dík
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Dá se to vyřešit přečtením odstavce o S-VHS ve FAQ.
tearjerker
Nováček
Nováček

Příspěvek od tearjerker »

nazdárek lidičky, vyřešil jsem problém propojení kompu a tv. hrálo mi to černobíle a v ovladačích grafické karty se to dá nastavit. podařilo se mi to, bez sebemenších problémů. Konečně, papa
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“