Nokia 6230 / 6230i
Moderátor: CageJ
- Harold
- Začátečník

-
Přehrávač do mobilu Nokia 6230i
Zdravím, dá se sehnat do mobilního telefonu Nokia 6230i nějakej přehrávač na filmy??? Kdybyste byli tak hodní a napsali, kde by se dal sehnat.
Předem moc dík.
Předem moc dík.
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
O ničem nevím, ale jestli něco najdeš tak pochybuju, že svými kvalitami předčí ten vestavěný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Mirek.Bk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jirik0
- Nováček

-
Nokia 6230i + pdf
Zdravim,
nevite nekdo o nejakym programku, kterej by umoznoval otevirat pdfka na Nokii 6230i?
nevite nekdo o nejakym programku, kterej by umoznoval otevirat pdfka na Nokii 6230i?
- crashPC
- Mírně pokročilý

- breadfan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MMS + Nokia 6230 + PC
Zdravím. Chcel by som si stiahnuť MMSky, čo mám v mobile do PC. V Nokia PC Suite som túto možnosť nenašiel (ale neprekvapilo by ma, keby som ju prehliadol). Je nejaká aplikácia, ktorá mi stiahne MMS z mobilu do PC? Hlavne aby to fičalo cez Bluetooth alebo IrDA lebo kábel k nej nemám. Ide mi o to dostať obrázky, ktoré mi cez MMS prišli do PC a nakoľko ich je vela, nechce sa mi zakaždým Otvoriť, Zobraziť, Uložiť, Poslať, zopakovať X krát. A keby sa v tom programe dali ešte aj MMSky tvoriť a odosielať, bol by som supa dupa šťastný 
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
- breadfan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No vidím že nikomu sa nechce odpovedať
tak si odpoviem sám, už len preto, že možno aj niekomu inému to pomôže.
Nakoniec som sa rozhodol pre Oxygen Phone Manager, ktorý veľmi spoľahlivo zvláda to, čo potrebujem a to je hlavne správa MMS, SMS a phonebooku. Samozrejme, že vie aj milión iných serepetičiek. Čo mi na ňom ale vadí je, že pri sťahovaní dát z mobilu vyťažuje procesor na 100%, čo si myslím, že je skôr zlá optimalizácia kódu ako nevyhnutnosť. Dosť mi to vadí, ked môj ntb beží na baterku.
A ešte sa mi nepodarilo spojazdniť spojenie cez bluetooth, takže zatiaľ používam pomalšie a nepohodlnejšie IrDA, ale to môže byť aj mojou neschopnosťou
Nakoniec som sa rozhodol pre Oxygen Phone Manager, ktorý veľmi spoľahlivo zvláda to, čo potrebujem a to je hlavne správa MMS, SMS a phonebooku. Samozrejme, že vie aj milión iných serepetičiek. Čo mi na ňom ale vadí je, že pri sťahovaní dát z mobilu vyťažuje procesor na 100%, čo si myslím, že je skôr zlá optimalizácia kódu ako nevyhnutnosť. Dosť mi to vadí, ked môj ntb beží na baterku.
A ešte sa mi nepodarilo spojazdniť spojenie cez bluetooth, takže zatiaľ používam pomalšie a nepohodlnejšie IrDA, ale to môže byť aj mojou neschopnosťou
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
- squzzer
- Začátečník

omezení v aplikacích..nokia 6230i
zdravim...chtěl bych se zeptat jestli nemátě nějakej fígl na to abych mohl instalovat i větší aplikace než ten 1mb co tam je nastavenej :)jelikož třeba slovník má víc jak 1mb tak ho tam nestrčim..díky za každou radu 
E:nikdo nic?
E:nikdo nic?
- mamutik
- Začátečník

Nokia 6230i - nejdu SMS
Dobry den. Kamarat ma mobil Nokia 6230ia nejde mu prijimat ani odosielat SMS. Ak sa pokusi o odoslanie, napise mu: Posielanie spravy neuspesne. Spravy nemaju podporu siete. Nevie niekto ako na to? Dakujem
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nokia 6230i - nejdu SMS
1) Vypnout a zapnout telefon...
Pokud to nebude fungovat:
2) Podívat se jestli nemá nastaveno jako nosiče zprávy GPRS (správně by tam mělo být GSM) - pokud vím, tak tuhle technologii žádnej (minimálně českej) operátor k přenosu SMS nepoužívá...
Pokud to nebude fungovat:
2) Podívat se jestli nemá nastaveno jako nosiče zprávy GPRS (správně by tam mělo být GSM) - pokud vím, tak tuhle technologii žádnej (minimálně českej) operátor k přenosu SMS nepoužívá...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- Prince
- Mírně pokročilý

Re: Nokia 6230i - nejdu SMS
Taky se ujisti, že máš dobře nastavenou sms bránu operátora v telefonu
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- f.mans
- Začátečník

-
Nokia 6230i
Dobrý den,dneska jsem od kámoše dostal nokia 6230í a neustále mě ukazuje na displeji město kde se mobil nahází nevíte jak se to dá vypnout dík moc:-(?
- Thellwin
- Administrátor

Re: Nokia 6230i
Mám pocit, že to je někde v nastavení sitě a hledej něco jako "zprávy buňky" nebo tak. Bez záruky 
Goldnoob team proud member!
- f.mans
- Začátečník

-
Já nevím v čím to mám najít to nastavení sítě já mám mobil doma 2 dny :-d
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mělo by to být tekto:
Menu > nastavení > telefon > informace o buňce a tam to vypnout.
Menu > nastavení > telefon > informace o buňce a tam to vypnout.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422