Nokia 6230 / 6230i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Harold
Začátečník
Začátečník

Přehrávač do mobilu Nokia 6230i

Příspěvek od Harold »

Zdravím, dá se sehnat do mobilního telefonu Nokia 6230i nějakej přehrávač na filmy??? Kdybyste byli tak hodní a napsali, kde by se dal sehnat.
Předem moc dík.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

O ničem nevím, ale jestli něco najdeš tak pochybuju, že svými kvalitami předčí ten vestavěný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Mirek.Bk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek.Bk »

Tak jsem baterku pujcil a tou to neni, dela to porad to same :(
jirik0
Nováček
Nováček

Nokia 6230i + pdf

Příspěvek od jirik0 »

Zdravim,
nevite nekdo o nejakym programku, kterej by umoznoval otevirat pdfka na Nokii 6230i?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

ne, a pokud by byl tak bys radši aby ne. myslim že otvýrání PDF přes JAVA by byla jeho smrt :-D pomalý jak mrtvej šnek :lol:
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MMS + Nokia 6230 + PC

Příspěvek od breadfan »

Zdravím. Chcel by som si stiahnuť MMSky, čo mám v mobile do PC. V Nokia PC Suite som túto možnosť nenašiel (ale neprekvapilo by ma, keby som ju prehliadol). Je nejaká aplikácia, ktorá mi stiahne MMS z mobilu do PC? Hlavne aby to fičalo cez Bluetooth alebo IrDA lebo kábel k nej nemám. Ide mi o to dostať obrázky, ktoré mi cez MMS prišli do PC a nakoľko ich je vela, nechce sa mi zakaždým Otvoriť, Zobraziť, Uložiť, Poslať, zopakovať X krát. A keby sa v tom programe dali ešte aj MMSky tvoriť a odosielať, bol by som supa dupa šťastný ;)
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

No vidím že nikomu sa nechce odpovedať :roll: tak si odpoviem sám, už len preto, že možno aj niekomu inému to pomôže.

Nakoniec som sa rozhodol pre Oxygen Phone Manager, ktorý veľmi spoľahlivo zvláda to, čo potrebujem a to je hlavne správa MMS, SMS a phonebooku. Samozrejme, že vie aj milión iných serepetičiek. Čo mi na ňom ale vadí je, že pri sťahovaní dát z mobilu vyťažuje procesor na 100%, čo si myslím, že je skôr zlá optimalizácia kódu ako nevyhnutnosť. Dosť mi to vadí, ked môj ntb beží na baterku.
A ešte sa mi nepodarilo spojazdniť spojenie cez bluetooth, takže zatiaľ používam pomalšie a nepohodlnejšie IrDA, ale to môže byť aj mojou neschopnosťou :oops:
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
squzzer
Začátečník
Začátečník

omezení v aplikacích..nokia 6230i

Příspěvek od squzzer »

zdravim...chtěl bych se zeptat jestli nemátě nějakej fígl na to abych mohl instalovat i větší aplikace než ten 1mb co tam je nastavenej :)jelikož třeba slovník má víc jak 1mb tak ho tam nestrčim..díky za každou radu :)

E:nikdo nic? :(
mamutik
Začátečník
Začátečník

Nokia 6230i - nejdu SMS

Příspěvek od mamutik »

Dobry den. Kamarat ma mobil Nokia 6230ia nejde mu prijimat ani odosielat SMS. Ak sa pokusi o odoslanie, napise mu: Posielanie spravy neuspesne. Spravy nemaju podporu siete. Nevie niekto ako na to? Dakujem
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia 6230i - nejdu SMS

Příspěvek od Don Martinez »

1) Vypnout a zapnout telefon...

Pokud to nebude fungovat:

2) Podívat se jestli nemá nastaveno jako nosiče zprávy GPRS (správně by tam mělo být GSM) - pokud vím, tak tuhle technologii žádnej (minimálně českej) operátor k přenosu SMS nepoužívá...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nokia 6230i - nejdu SMS

Příspěvek od Prince »

Taky se ujisti, že máš dobře nastavenou sms bránu operátora v telefonu
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
f.mans
Začátečník
Začátečník

Nokia 6230i

Příspěvek od f.mans »

Dobrý den,dneska jsem od kámoše dostal nokia 6230í a neustále mě ukazuje na displeji město kde se mobil nahází nevíte jak se to dá vypnout dík moc:-(?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Nokia 6230i

Příspěvek od Thellwin »

Mám pocit, že to je někde v nastavení sitě a hledej něco jako "zprávy buňky" nebo tak. Bez záruky :)
Goldnoob team proud member!
f.mans
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od f.mans »

Já nevím v čím to mám najít to nastavení sítě já mám mobil doma 2 dny :-d
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Mělo by to být tekto:

Menu > nastavení > telefon > informace o buňce a tam to vypnout.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“