Nejde myš EG-ExactGame 9000

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Black.Fighter
Nováček
Nováček

Nejde myš EG-ExactGame 9000

Příspěvek od Black.Fighter »

Zdravim,
mam tu problém...

Mám myš, EG-ExactGame 9000 - je to laserová s 2000dpi.
Když sem dneska něco dělal, myš najednou vypověděla a přestala se pohybovat, pouze tlačítka byla funkční... Když sem připojil starší myš, tak jde v pohodě. Skoušel sem jí i přehodit do jiného slotu a taky restart pc.. Bohužel marně.
Nevíte někdo co s tim může být?? Doufám že není vodsmahlá, protože ji mam pučenou 14 dní na testování od kámoše... :x :( :(
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

//promazáno

pro uživatele MR: chovej se slušně a pokud nemáš nic přínosného k tématu tak se nevyjadřuj.

//edit: k tématu - zkusil bych ji ještě v na jiném PC, ale i tak to vypadá že je vháji.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Black.Fighter
Nováček
Nováček

Jája píše://promazáno

pro uživatele MR: chovej se slušně a pokud nemáš nic přínosného k tématu tak se nevyjadřuj.

//edit: k tématu - zkusil bych ji ještě v na jiném PC, ale i tak to vypadá že je vháji.
Nééé to mi nemůže udělat :( abych vytáh 1500 pro kámoše.. To je pech! Skusim to ještě na dalšim kompu...
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

ja nevimm skus to rozebrat a aspon sa na to kuknut alebo azjit do nejakeho kameneho obchodu a opytat sa nekoho kdo sa v tem vyzna...My ve meste mame obchod s PC a tam mi vzdy poradi...mnel sem pokazenu mys rozebral opravil a zadarmo ...
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
Black.Fighter
Nováček
Nováček

popo_1 píše:ja nevimm skus to rozebrat a aspon sa na to kuknut alebo azjit do nejakeho kameneho obchodu a opytat sa nekoho kdo sa v tem vyzna...My ve meste mame obchod s PC a tam mi vzdy poradi...mnel sem pokazenu mys rozebral opravil a zadarmo ...
To je hustej obchod.. Jak se menuje ?? Pochybuju že u nás budeme mít takhle ochotný lidi, když v jednom obchodě trvá objednat myš 4 měsíce a z toho 3 měsíce na to ten chlap zapoměl... :x Vona je ještě v záruce ale ten kluk vyhodil záručák... Ale naštěstí prachy po mě něchce...
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

Black.Fighter píše:Vona je ještě v záruce ale ten kluk vyhodil záručák... Ale naštěstí prachy po mě něchce...
Tak to je vůl, bez faktury.... :-D Jinak bych ji holt reklamoval v TNTradu, to je českej distributor a po domluvě by ti ji (pokud budou hodně hodní) mohli vzít na reklamaci.

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

Black.Fighter píše:
popo_1 píše:ja nevimm skus to rozebrat a aspon sa na to kuknut alebo azjit do nejakeho kameneho obchodu a opytat sa nekoho kdo sa v tem vyzna...My ve meste mame obchod s PC a tam mi vzdy poradi...mnel sem pokazenu mys rozebral opravil a zadarmo ...
To je hustej obchod.. Jak se menuje ?? Pochybuju že u nás budeme mít takhle ochotný lidi, když v jednom obchodě trvá objednat myš 4 měsíce a z toho 3 měsíce na to ten chlap zapoměl... :x Vona je ještě v záruce ale ten kluk vyhodil záručák... Ale naštěstí prachy po mě něchce...
ten mame len my v meste :P proste staci ked raz za cas tam dojdes pokecas neco maleho kupis a tak si spravis znamopsti...
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
Black.Fighter
Nováček
Nováček

rotvik píše: Tak to je vůl, bez faktury.... :-D Jinak bych ji holt reklamoval v TNTradu, to je českej distributor a po domluvě by ti ji (pokud budou hodně hodní) mohli vzít na reklamaci.
A jak hodní musej být, aby mi ji vzali bez toho záručáku??? Ta myš je kámoše a von po mě chce myš nebo prachy... Tak jí musim prostě někde vopravit :-(
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

Black.Fighter píše: A jak hodní musej být, aby mi ji vzali bez toho záručáku??? Ta myš je kámoše a von po mě chce myš nebo prachy... Tak jí musim prostě někde vopravit :-(
Nemusí, bez faktury fakt nemusí. Jo a pokud tvůj "kámoš" nemá fakturu, tak je to PÍPpípPÍP a může po tobě chtít tak leda nas*at. :-D Zvlášť když to není tvoje vina a za to, že se pokazila u tebe může jenom on díky tomu, že ti ji půjčil. :lol:

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
Black.Fighter
Nováček
Nováček

rotvik píše:
Black.Fighter píše: A jak hodní musej být, aby mi ji vzali bez toho záručáku??? Ta myš je kámoše a von po mě chce myš nebo prachy... Tak jí musim prostě někde vopravit :-(
Nemusí, bez faktury fakt nemusí. Jo a pokud tvůj "kámoš" nemá fakturu, tak je to PÍPpípPÍP a může po tobě chtít tak leda nas*at. :-D Zvlášť když to není tvoje vina a za to, že se pokazila u tebe může jenom on díky tomu, že ti ji půjčil. :lol:
Tak nejsem svině se to holt pokazilo u mě.. Takže přijedu do TNTrade a dam jim to tam. A to bude něco stát ta oprava???
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“