mys Razer Copperhead tempest blue ale teraz prisla nova Razer DeathAdder...Ktoru mam vybrat?
Coppehead mi pride krajsia
BTW: a aku podlozku?Uvazujem nad Razer exactmat-hlinik a Razer Mantis-textil....priklanam sa k hliniku,ktoru podla vas?Dik

Marositto píše:Zdravim,bol som rozhodnuty ze kupim
mys Razer Copperhead tempest blue ale teraz prisla nova Razer DeathAdder...Ktoru mam vybrat?
Coppehead mi pride krajsia.Ale viem ze DeathAdder ma nejaky novy 3G senzor
....hmm co myslite?
BTW: a aku podlozku?Uvazujem nad Razer exactmat-hlinik a Razer Mantis-textil....priklanam sa k hliniku,ktoru podla vas?Dik

Ja bych rekl dobry vyber, zklamanej urcite nebudes.Marositto píše:Tak nakoniec som sa zrejme rozhodol takto:
Razer Copperhead
Razer exactMat + exactRest

3G je vlastne upraveny opticky senzor , takze krok zpet z laserovich se vracime na optiku , ale nerikam ze je to krok spatnym smerem. Co jsem cetl na zahranicnich recenzich je to mnohem presnejsi nez coperheadMarositto píše:Tak dobre no...3G senzor

cituji tebe :Morph píše:co jakoCujo píše:jak muzes napsat ze cp je best mys kdyz to je zcela invidualni?,myslis ze ti to cpu(nemyslim CPU)...
ne ,to je muj subjektivni nazor,nechci pomlouvat g5 ,ale jenom konstatuju ,ze copperhead je pro me nej....
dojde nejaky zacatecnik, ktery tomu moc nerozumi, precte si to a utika ho koupit, pak zjisti ze mu vubec nesedi, bude happycopperhead je fakt best mys