Taktování USB + Razer diamondback
- Mater
- Nováček

-
Taktování USB + Razer diamondback
Dotaz1:Jak je to s tim taktovánim USB...mám na nich napojenou klávesnici (MS ergonomics 4000) a externí disk (seagate 250GB-blíž se mi to nechce hledat) a přibude (možná-viz dotaz2) dimondback od razoru...ten je na 500Hz...co to udělá s těma ostatníma zařízeníma..nechce se mi to dělat dřív než budu vědět víc...díky
Dataz2:Sem šťasným majitelem dvou malých rukou. Jak si s výše zmíněnou myší poradí? Jaká je její ergonomie pro malé ruce? (kolečko, postraní tlačítka + celkově)...díky
Dataz2:Sem šťasným majitelem dvou malých rukou. Jak si s výše zmíněnou myší poradí? Jaká je její ergonomie pro malé ruce? (kolečko, postraní tlačítka + celkově)...díky
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Razerka je relativne velice mala oproti treba takove MX500,
ja si na ni zvykl za cca tyden a po dvou letech na sveho Diamondbacka nedam dopustit
ja si na ni zvykl za cca tyden a po dvou letech na sveho Diamondbacka nedam dopustit
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Mater
- Nováček

-
- jankop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mater
- Nováček

-
- jankop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mater
- Nováček

-
A nebude třeba disku vadit, že USB na které je napojen jede na 500Hz ??..nechci aby se s diskem něco stalo...jankop píše:Myš a klávesnice komunikují s počítačem rychlostí 1,5Mb/s. Taktování sběrnice USB myš nezmění. A jestli nějaká myš odesílá bloky dat 125x nebo 500x za sekundu je z pohledu systému naprosto jedno.
- jankop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
- Mater
- Nováček

-
Koukni se mezi "důležité" threaty o myších...jeden tam je.partyman píše:Mám taky Razer Diamondback a v programu Mouse Rate Checker mám odezvu max 125Hz, při pomalém pohybu kurzoru klesá dokonce pod 10Hz. Ovladače razru mám nainstalované. Myslel jsem, že ovladače usb přetaktují automaticky, ale asi ne. Jakej program na taktování usb používáte?
Ano to je jasný. Ale když bude ten novem myšík, kterej tu frekvenci podporuje, tak si to přetaktuju. Zajímá mě vliv na ty periferie..to je vše.jankop píše:Přečti si, co jsem napsal. K žádnému přetaktování USB nedochází. Je to jako by ses ptal, jestli rychlým psaním na klávesnici nezpomalíš harddisk.