Memtest86+ 1.30 balíček pro vytvoření bootovací diskety (60.9 kB)
Memtest86+ 1.30 bootovací ISO image (41.6 kB)
Memtest86+ 1.30 bootovací binární soubor (39.4 kB)
Memtest86+ 1.30 verze pro USB klíčenky (39.8 kB)
Memtest86+ 1.30 balíček pro vytvoření bootovací diskety (60.9 kB)
Memtest86+ 1.30 bootovací ISO image (41.6 kB)
Memtest86+ 1.30 bootovací binární soubor (39.4 kB)
Memtest86+ 1.30 verze pro USB klíčenky (39.8 kB)
Asi to co potřebujes ne? POkud budeš bootovat s flopky tak as i ne USB klíčenku ne?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Několikrát jsme se setkal s podobnýma chybama po instalaci tohodle šílenýho control centra k ATI.
Kartu máš 9600, to je lowend takže bych klidně instaloval starší ovladače bez, nebo se starou verzí control centra.
Uvidíš co to udělá.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
cabman píše:Několikrát jsme se setkal s podobnýma chybama po instalaci tohodle šílenýho control centra k ATI.
Kartu máš 9600, to je lowend takže bych klidně instaloval starší ovladače bez, nebo se starou verzí control centra.
Uvidíš co to udělá.
jenze vono to dela jenom u videí, treba v opere mi to tuhle chybu nekdy napise taky, a tahle chyba u toho CCC j jenom u toho preview
phz^ píše:jo jasny ja bych rad ale jak hledam tak to nikde nevidim
Ty si asi velká lamka koukám jak máš pěkně přetaktovanej procesor ae nastavit bootování to je už asi nad tvé schopnosti..
Zkus hledat cosi Boot sequence
ehm, asi si zrejme nepochopil co sem tim myslel, kdybych nevedel jak mam nastavit bootovani tak si to pc asi dohromady nedam, ten dotaz byl smerovanej k tomu ze nemuzu najit FAQ o MEMTESTU\\\
Godzzila píše:
Ty si asi velká lamka koukám jak máš pěkně přetaktovanej procesor ae nastavit bootování to je už asi nad tvé schopnosti..
Zkus hledat cosi Boot sequence
ehm, asi si zrejme nepochopil co sem tim myslel, kdybych nevedel jak mam nastavit bootovani tak si to pc asi dohromady nedam, ten dotaz byl smerovanej k tomu ze nemuzu najit FAQ o MEMTESTU\\\