reklamace KOSS

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Rimmerr
Začátečník
Začátečník

reklamace KOSS

Příspěvek od Rimmerr »

zkousel tu nekdo reklamovat kossy? V ramci "dozivotni zaruky". Slysel jsem, ze je lepsi na ne dupnout. JInak pry se budou snazit je opravit a nevymeni je za nove, co je na tom pravdy?
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Já jsem kdysi nesl kámošovy KOSS porta pro,v jednom sluchátku chrčelo,byl tam zapadlý vlas.Tak tam dal nové membrány.Teda nevím,jestli byly nové,ale udělal to na počkání,což bylo super.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

A proč chceš dostat nové sluchátka? Dupnout na ně? No, tak teď už se fakt nedivím, že u nás je cena Kossů, tak přemrštěná.
Teď k tématu. Oni ti vymění to, co na nich máš poškozené. Taky jsem měl ten problém s vlasem, který jsem nemohl nijak dostat z toho sluchátka, tak mi ho vyměnily za nové + mi vyměnily ty molitanové náušníky.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, přesně. udělaj refurbishment - najdou to co neni v pořádku a vyměněj to.... neboj se že by to bylo nějaký nedobře udělaný. dupat na to je prasárna.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

No, maji teorii ze zadne otazky. Cena je premrstena, ale tak at se mi to vyplati. Mam tam prelomenej dratek u jacku + v jednom u urcitych tonu chrci. Jde o Plugy, takze asi zadna velka oprava se konat nebude.
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, to asi ne. Jsou to sluchátka za nějaké 3 stovky, takže ty ti nejspíš vymění.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jjj :-D ale ty ceny sou přesně kvůli tomu že to každej rošlápne...
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

crashPC píše:jjj :-D ale ty ceny sou přesně kvůli tomu že to každej rošlápne...
jj, dodnes jsem žil v domění, že to tam lidí nosí, jen když se s tím něco stane a s tou závadou, která se s tím stane. Tak už jsem vystřízlivěl.
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

Rimmerr píše:No, maji teorii ze zadne otazky. Cena je premrstena, ale tak at se mi to vyplati. Mam tam prelomenej dratek u jacku + v jednom u urcitych tonu chrci. Jde o Plugy, takze asi zadna velka oprava se konat nebude.
Tak jestli se jedna o Pluggy tak to opravdu neres. Ty neopravujou ale vzdy dostanes nove. Vcetne novych molitanu.

Menil jsem je uz 2x, jedny v Ostrave...a tam je primo prede mnou chlap rovnou hodil do kose a dal mi nove baleni.
A jedny v Praze .. tam jsem se fakt pobavil.. ten typek pry ze jsem nedonesl obal na reklamaci a ze tedy z toho duvodu mi pry ten obal taky neda :oops: , tak vzal nove baleni a vysypal mi molitany i sluchatka jen tak do ruky. Uprimne receno bylo mi to uplne jedno, ale nepochopil jsem co tim ziskal.. Mozna jsem se tam pripletl zrovna kdyz mel blbou naladu.

kdyz uz jsme u te dozivotni zaruky, zajimalo by me zda je treba mit s sebou ten certifikat. Ptam se proto ze jsem koukal na nejakem e-shopu do diskuze a psalo se tam plno fam. Cela tato diskuze se tocila okolo toho ze nektere e-shopy pry nabizi nizsi cenu ale nedavaji k tomu ten certifikat

1) nekteri tvrdili ze je treba vzdy donnest ten certifikat, jinak nemuze byt ta zaruka uznana a ze pry je to dano tim ze u nas diky teto dozivotni zaruce jsou Kossy drazsi nez v zemich kde tu zaruku nenabizi.. a tedy je to takto osetreno aby tuto zaruku nemely sluchatka koupena v zahranici za nizsi cenu
2) jini tvrdili ze maji uplne opacnou vlastni zkusenost a neni treba ten certifikat s sebou vubec mit a ze dle vyjadreni dovozce to pry je takto
3)vyjadreni prodejcu z toho e-shopu bylo ze pry maji nejake signaly, ze pry se planuje do budoucna omezeni te dozivotni zaruky tim ze bude ten certifikat striktne vyzadovan pri jeji uplatnovani

Ovsem nejvice funny je nazor jednoho meho kamarada, ktery mi porad tvrdosijne tvrdi ze pry ta dozivotni zaruka se nevztahuje na fyzicke poskozeni sluchatek.. pry mu to rekl jeden kamarad audiofill ktery je pry opravdovy odbornik a vyzna se....a tedy z toho duvodu, i pres moje presvedcovani aby dal sluchatka na reklamaci kdyz se mu ulomila musle.. sluchatka vyhodil.
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no podle zdravýho rozumu by částečně nemělo - pokud budou sluchátka vejpůl tak to asi neni opotřebením. a přestože maj sluchátka lifetime záruku tak bych jí neuznal protože je to o něčem jinym...
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

crashPC píše:no podle zdravýho rozumu by částečně nemělo - pokud budou sluchátka vejpůl tak to asi neni opotřebením. a přestože maj sluchátka lifetime záruku tak bych jí neuznal protože je to o něčem jinym...
Ale právě proto sou tak drahý!
Protože maj záruku i na vlastní poškození....
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

uprimne receno osobni zkusenost s timto nemam, vlastnim pouze Pluggy a ty resi vymenou

od svych kamaradu co maji Porta vim ze vzdy jim byl vymenen vadny dil a v nekterych pripadech pry doslali nove sluchatka (otazka je zda byly uplne nova nebo jim bylo vymeneno tolik dilu ze se jim jako nova jevila)

kazdopadne nevidim duvod proc by napr. nebylo mozne u rozlomenych sluchatek vymenit most v ramci te zaruky

ja osobne chapu tu dozivotni zaruku jako zaruku na jakykoliv servisni zakrok vcetne fyzickeho poskozeni typu upadla musle, zlomeny most, ale take si nedovedu predstavit ze bych jim tam donesl sluchatka uplne na padrt s tim ze mi je prejelo auto

EDIT: ja bych nerekl ze jsou drahy.. mozna pouze ta prvotni investice
ja jsem dal za troje Plugy 900+200+200=1300 Kc to znamena prumerne 433 za jedny
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

myslim že když utrhneš třeba jack tak ti je nevyměněj, je to i v tom doživotnim záručnim listu tušim
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

myslim že vyměněj - poškodíš kabel a oni to vyměněj i s tim :-D .

no ten rozlomenej most nevim - třeba si nedokážu představid důvod rozlomení mostu Porta pro :lol: a následnou opravu s rozumnym odůvodněnim. některý lidi to tam ale opravdu přinesou na padrť!
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

pokud se nemylim tak Eurostar je distributor pro CR a podle toho co tady
http://www.eurostar-ostrava.cz/verze04/default.asp
ve FAQ pisou se ta dozivotni zaruka vztahuje na jakekoliv servisni zasahy

pouze zakonna 2 leta zaruka se nevztahuje na fyzicke poskozeni

btw.: chlapi nes**** me :oops: , prave se chystam koupit Porta k mp3 playeru, ta dozivotni zaruka je jediny duvod jsem si je vybral :oops:
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

jj, ta záruka je na jakékoliv poškození. Já bych jen asi nebyl schopný tam donést úplně zničené sluchátka. Už jen kvůli tomu pohledu, jak by se asi na mě podívali.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

pů. no dívali by se s hardcorovim výrazem v obličeji a vědi že provářka.... ale je to jejich práce takže to normálně vemou....

UFo: nic se neboj, vyreklamuješ prakticky všechno, ještě sem neslyšel že by někomu něco neopravili....
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

crashPC píše: UFo: nic se neboj, vyreklamuješ prakticky všechno, ještě sem neslyšel že by někomu něco neopravili....
vypada to tak

me spise zaujal ten bod c.3.. a to ze se snad uvazuje o tom ze by ta lifegarancy byla jen na certifikat ... ztratit ten kus papiru zase neni takovy problem

bohuzel fakt uz nevim co to bylo za e-shop kde jsem to cetl (vim jen ze to byl e-shop zamereny na prodej mp3 playeru), osobne to povazuji za mystifikaci, i kdyz vzhledem k tomu ze to tam postnul prodavac.. tak se nad tim porad zamyslim :cry:

jen me zajimalo zda o necem podobnem nekdo z vas nahodou neslysel
crashPC píše: a to je takovej problém to uložit???
co?
btw.: asi to tu zbytecne resim :oops: zarucak s nejvetsi pravdepodobnosti stejne neztratim, a co se tyce inkriminovane diskuze, mozna jen dotycny nechtel vypadat jako blbec kdyz mu ostatni vyvratili jeho nazor.. tak vypustil tu mystifikaci
Naposledy upravil(a) UFo dne pát 12. led 2007, 21:08, celkem upraveno 2 x.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

a to je takovej problém to uložit???
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

"Nikdo Vás nebude ptát proč..."
Já jsem to dělal takhle,zaťukal jsem na dveře,opravář otevřel-před jeho očima jsem suluchátka rozšlapal a pak jsem mu je podal,aby mi je vyměnil.Ani nemrkl :lol:
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“