AVG AntiSpyware vs antiviry
- bluenite
- Začátečník

-
AVG AntiSpyware vs antiviry
Zkusil jsem po doporučení nainstalovat AVG AntiSpyware7.5. Po zkušenostech s antivirem AVG jsem nebyl moc přesvědčen o jeho možných kvalitách. První dojem z tohoto prográmku byl ale jenom pozitivní: přehledný, jednoduchý, možnost zkušební verze. Jiné antispyware programy, které jsem měl možnost vyzkoušet, nenašly ani zdaleka tolik havěti, co tento.
Píšu tady ale hlavně kvůli rezidentnímu online kontrolovači souborů a procesů, který zastínil všechny ostatní. Dokonce antivir (NOD32) neodhalil trojany, které jsem našel v některých souborech. Jak je to možné? Jak se tyto krámy dostaly přes "špičkový" antivirový soft do počítače? Nebyl to jeden vir ale asi 10! Vím, že žádný antivir není 100% účinný, ale že by neměl v pravidelně aktualizované databázi ani jeden? Je mi to přinejmenším divný.
Dík za každou reakci
Petr
Píšu tady ale hlavně kvůli rezidentnímu online kontrolovači souborů a procesů, který zastínil všechny ostatní. Dokonce antivir (NOD32) neodhalil trojany, které jsem našel v některých souborech. Jak je to možné? Jak se tyto krámy dostaly přes "špičkový" antivirový soft do počítače? Nebyl to jeden vir ale asi 10! Vím, že žádný antivir není 100% účinný, ale že by neměl v pravidelně aktualizované databázi ani jeden? Je mi to přinejmenším divný.
Dík za každou reakci
Petr
- Shit
- Odborník PCT

Re: AVG AntiSpyware vs antiviry
Je otázkou, jestli se nejedná o plané poplachy....bluenite píše:Píšu tady ale hlavně kvůli rezidentnímu online kontrolovači souborů a procesů, který zastínil všechny ostatní. Dokonce antivir (NOD32) neodhalil trojany, které jsem našel v některých souborech. Jak je to možné? Jak se tyto krámy dostaly přes "špičkový" antivirový soft do počítače?
- srna
- Středně pokročilý

- bluenite
- Začátečník

-
jako že planý poplach je, když vypisuje u 10 souborů "nalezen trojan xy worm,..." atd? Má se to být reklama na soft?Shit píše:Je otázkou, jestli se nejedná o plané poplachy....bluenite píše:Píšu tady ale hlavně kvůli rezidentnímu online kontrolovači souborů a procesů, který zastínil všechny ostatní. Dokonce antivir (NOD32) neodhalil trojany, které jsem našel v některých souborech. Jak je to možné? Jak se tyto krámy dostaly přes "špičkový" antivirový soft do počítače?
- Baron Prášil
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

I to je možné. Uvidíš, co to udělá po updatu AV báze.bluenite píše:jako že planý poplach je, když vypisuje u 10 souborů "nalezen trojan xy worm....
Nikdo tady netvrdí, že NOD32 je vždy 100%-ně dokonalý, ale rozhodně věřím více NODu než AVG....
Proscanuj "trojany" na
Kód: Vybrat vše
http://www.virustotal.com/Kód: Vybrat vše
http://virusscan.jotti.org/- bluenite
- Začátečník

-
AVG AntiSpyware vs antiviry_doplnění
Zkusil jsem schválně naládovat do pc AVG antivir Free edition (viz předchozí téma). Ten našel opět úplně jiné viry, které nenašel AVG Antispyware. Má se v tom někdo vyznat? Podle mne normální je, když soft od jedné firmy najde stejnou havěť a ne tohle. Člověk si nemůže být ničím. Lidi kupujte antiviry a další anti soft.bluenite píše:Zkusil jsem po doporučení nainstalovat AVG AntiSpyware7.5. Po zkušenostech s antivirem AVG jsem nebyl moc přesvědčen o jeho možných kvalitách. První dojem z tohoto prográmku byl ale jenom pozitivní: přehledný, jednoduchý, možnost zkušební verze. Jiné antispyware programy, které jsem měl možnost vyzkoušet, nenašly ani zdaleka tolik havěti, co tento.
Dík za každou reakci
Petr
Nečekám žádnou reakci...
Howgh.
Petr