JPEG s videem na DVD

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Patt
Nováček
Nováček

JPEG s videem na DVD

Příspěvek od Patt »

Mám problém, mám natočených pár rod. videí a nafoceno spoustu fotek, chtěl bych je tématicky roztřídit a hodit na DVD, aby to přečetl i stolní DVD přehrávač (aby se vytvořila struktura DVD, AUDIO_TS, VIDEO_TS)
Zkoušel jsem to v Neru Expres, tak i v normálním Neru vypálit, vždy to vyfiltrovalo fotky a zůstalo tam jen video. Když to vypálím jako kl. datové DVD, tak to nepřečte náš stolní přehravač, protože se nevytvoři struktura DVD. Vím, že to funguje, protože když jsem kdysi odebíral Gamestar, tak tam kromě DVD videí ve složkách AUDIO_TS, VIDEO_TS byl i další obsah jako free hry, software, screenshoty apod.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: JPEG s videem na DVD

Příspěvek od Dzin »

Tak na tohle by Ti stačil treba Pinnacle Studio, co ti vše stahne z kamery, editujes si foto, video, pridáš zvuk, titulky apod"nemusíš" no fotky taky jdou dokonce prehravat jako film... a pak to vypálí samo studio na DVD:)
Nebo to uložis na Hdd přes studio a udělas si tam složku treba Bonus a tam dás co potrebujes a pak vypáliš treba v Neru a pohoda...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Patt
Nováček
Nováček

Příspěvek od Patt »

Já bych byl raději, kdyby ty obrázky zůstaly v JPEGu, pro pozdější použití také např. na PC je to univerzálnější
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Patt píše:Já bych byl raději, kdyby ty obrázky zůstaly v JPEGu, pro pozdější použití také např. na PC je to univerzálnější
Jo to je to nejmenší aby zustali v jpegu....proste je dáš do složky a je to...
alan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alan »

A když chci vypálit film a za to přidat fotky v nějaké složce? Pak to hodit do nera tak se to dělá jak.
C2D 6750 2,6@3,7///Gigabyte P35C-DS3R///DDR2 OCZ Reaper HPC 2x2GB 1066MHz///Gigabyte GTX 275 ///Samsung 250GB Sata II///Samsung 500GB SataII///Seasonic 550W
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

alan píše:A když chci vypálit film a za to přidat fotky v nějaké složce? Pak to hodit do nera tak se to dělá jak.
To normalne vypališ jako data ale složky jako TS_video a audio tam musi byt a pridas složku foto treba..
alan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alan »

Takže v neru dám vypálit dvd-rom přenesu složky audio a video a pak složku s fotkama a v dvd přehrávači to nejede.
C2D 6750 2,6@3,7///Gigabyte P35C-DS3R///DDR2 OCZ Reaper HPC 2x2GB 1066MHz///Gigabyte GTX 275 ///Samsung 250GB Sata II///Samsung 500GB SataII///Seasonic 550W
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Pokud používáš plusová média, tak si nastav booktype na DVD-ROM.
Bathory
alan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alan »

No právě že jen -----
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

alan píše:No právě že jen -----
TO ne, to sme si nerozumeli musiš v editačnim programu jako je treba Pinnacle to zakomponovat do videa....
nebo nejaké přehravače umi přehravat fotky rovnou ale vetšinou musi byt na samostatne na DVD jen ty foto... nebo viz.Bathory..
Morfer
Nováček
Nováček

Re: JPEG s videem na DVD

Příspěvek od Morfer »

[quote="Dzin"]Tak na tohle by Ti stačil treba Pinnacle Studio,
Ja doporučím ještě jeden stejně dobrý softík jako pinnacle a to je Ulead video studio v některých věcech pinakla i předčí. :)
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“