JPEG s videem na DVD
- Patt
- Nováček
-
JPEG s videem na DVD
Mám problém, mám natočených pár rod. videí a nafoceno spoustu fotek, chtěl bych je tématicky roztřídit a hodit na DVD, aby to přečetl i stolní DVD přehrávač (aby se vytvořila struktura DVD, AUDIO_TS, VIDEO_TS)
Zkoušel jsem to v Neru Expres, tak i v normálním Neru vypálit, vždy to vyfiltrovalo fotky a zůstalo tam jen video. Když to vypálím jako kl. datové DVD, tak to nepřečte náš stolní přehravač, protože se nevytvoři struktura DVD. Vím, že to funguje, protože když jsem kdysi odebíral Gamestar, tak tam kromě DVD videí ve složkách AUDIO_TS, VIDEO_TS byl i další obsah jako free hry, software, screenshoty apod.
Zkoušel jsem to v Neru Expres, tak i v normálním Neru vypálit, vždy to vyfiltrovalo fotky a zůstalo tam jen video. Když to vypálím jako kl. datové DVD, tak to nepřečte náš stolní přehravač, protože se nevytvoři struktura DVD. Vím, že to funguje, protože když jsem kdysi odebíral Gamestar, tak tam kromě DVD videí ve složkách AUDIO_TS, VIDEO_TS byl i další obsah jako free hry, software, screenshoty apod.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: JPEG s videem na DVD
Tak na tohle by Ti stačil treba Pinnacle Studio, co ti vše stahne z kamery, editujes si foto, video, pridáš zvuk, titulky apod"nemusíš" no fotky taky jdou dokonce prehravat jako film... a pak to vypálí samo studio na DVD:)
Nebo to uložis na Hdd přes studio a udělas si tam složku treba Bonus a tam dás co potrebujes a pak vypáliš treba v Neru a pohoda...
Nebo to uložis na Hdd přes studio a udělas si tam složku treba Bonus a tam dás co potrebujes a pak vypáliš treba v Neru a pohoda...
- Patt
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- alan
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- alan
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- alan
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Morfer
- Nováček
-
Re: JPEG s videem na DVD
[quote="Dzin"]Tak na tohle by Ti stačil treba Pinnacle Studio,
Ja doporučím ještě jeden stejně dobrý softík jako pinnacle a to je Ulead video studio v některých věcech pinakla i předčí.
Ja doporučím ještě jeden stejně dobrý softík jako pinnacle a to je Ulead video studio v některých věcech pinakla i předčí.