Rozhodl jsem se pro koupi repasovaného CRT, ovšem teď které?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Athilles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rozhodl jsem se pro koupi repasovaného CRT, ovšem teď které?

Příspěvek od Athilles »

Rozhodl jsem se pro koupi repasovaného CRT, jelikož hodně dělám s grafikou a na kvalitní LCD teď fakt nemám. Ovšem nastává otázka které si koupit. Určitě bych chtěl minimálně 21", píšu minimálně, protože jak jsem se tak díval, tak jsou i 22" CRT, ale nejsem si jistý, jestli se to vyplatí, když je pak monitor o 2k dražší.

Osobně mě zaujaly tyto, ale pokud máte nějaký lepší tip, jsem otevřen všem návrhům.

DELL P1130 21"
DELL P1230 22"
HP P1230 22"
IBM P275 21"
SONY G520 21"

Osobně se mi nejvíce líbí ten poslední od Sony a to z toho důvodu, že má nejhezčí design a pak je pro mně přijatelnější, že ten obchod je v Ostravě a já bydlím kousek od Ostravy, takže si ho můžu narozdíl od prvních tří před koupí osobně prohlídnout. Až tak se v těch monitorech nevyznám, takže by mi bodla rada :)
Naposledy upravil(a) Athilles dne sob 13. led 2007, 14:03, celkem upraveno 1 x.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..ja bych vybiral mezi HP P1230 22", IBM P275 21" a SONY G520 22".. s tim IBM mam vyborne zkusenosti.. je to skvely monitor.. mivaji paradni obraz.. ale je teda fakt, ze parametry nejslou nejlepsi.. je to uz starsi kousek.. je to trinitron a to me osobne vadi..
..Sony je taky Trinitron.. takze tady bych ja taky nepochodil, nicmene konkterne tenhle model se v kombinaci s kalibracni sondou pouzival velmi casto.. poskytuje vyborne vysledky.. v kazdem pripade je to asi nejvetsi delo ze jmenovanych..
..HP.. ten by byl pro me vybornej.. Diamondtron obrazovka se slusnymi parametry.. co dodat..

..celkove vzato.. pokud ti nevadi trinitron tak ber Sony.. vsema deseti.. navic to, ze si ho muzes okouknout je u repas monitoru jednoznacne vyhoda..
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..jj.. 930ictky by sehnat jit mely, ale casto s nima bejvaj problemy.. z tech repasu se nevracej moc slusny kousky.. velmi casto jsem u nich videl razmazany obraz..
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“