Podadte mi prosim nekdo s nastavením Keria PF

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Luczas
Nováček
Nováček

Podadte mi prosim nekdo s nastavením Keria PF

Příspěvek od Luczas »

Našel by se někdo ochotný kdo by mi popsal jak nastavit kerio personal firewall tak aby fungoval jen web (80) a port na icq (5190)? Prosim o pomoc uplne nejlepsi by to bylo pomoci obrazku ale spokojim se i s textovou pomoci.Vcera jsem to zkousel ale nefachalo mi to. Potrebuju proste aby fungoval bezproblemu internet a icq ostatní at je zakázáno.díky
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Nejjedonuzsi je: najed do polozky "sitova bezpecnost" do karty "aplikace" (modul mej samozrejme zapnuty). pak z tech pravidel vymaz vsechny aplikace (nektere systemove nepudou). pak zapni int.prohlizec a povol pro nej komunikaci. pak icq a taky pro nej povol komunikaci (vsechny pravidla ulozit). az budes mit to co potrebujes povolene, tak v polozce "aplikace" je jeste pravidlo pro "libovolná jiná aplikace" a tak u kazdeho spojeni dej zakazat. a je to. jeste to jde pres pravidla packetoveho filtru, ale to je malinko slozitejsi.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“