jake pameti bych mel vzit do sestavy s deskou GB DS4 a procesorem C2D E6400? Porad se nemuzu rozhodnout mezi znackama Geil, Corsair a Kingston! Docetl jsem se, ze Geily maji na techto deskach nejake potize!
Taky jestli vzit casovani 5 nebo radeji 4
Diky za radu
jake pameti pro GB DS4
- Frikulin
- Začátečník

-
- grim
- Nováček

-
take me to zajima....
puvodne jsem k DS4 chtel vzit
Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)
ale na nejakem foru jsem cetl, ze v teto kombinaci je problem s voltazi pameti (nevim jestli je chyba na strane pameti nebo desky a ani jestli se ten problem da odstranit rucnim nastavenim v BIOSu)
Take tam byly doporuceny 667MHz moduly.
Na druhou stranu Intel CPU pry maji radi vyssi frekvence.
Take diky za radu..
puvodne jsem k DS4 chtel vzit
Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)
ale na nejakem foru jsem cetl, ze v teto kombinaci je problem s voltazi pameti (nevim jestli je chyba na strane pameti nebo desky a ani jestli se ten problem da odstranit rucnim nastavenim v BIOSu)
Take tam byly doporuceny 667MHz moduly.
Na druhou stranu Intel CPU pry maji radi vyssi frekvence.
Take diky za radu..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, ze frekvence vyšší než 800 jsou vhodny tak akorat pro předvedení jak je človek dobrej a jak z toho vyždímal o par smešnych procent vykonu víc, doporučil bych klidne nejaky obyčejný 800.
Sám jedu na DS4 s levnyma Adatama 800, při pretaktu na FSB400 jedou pořad na 800 a tech par procent co by daly nejaky drahy pameti se finančne nemůže vyplatit ...
Jinak s tema adatama žadnej problem.
Sám jedu na DS4 s levnyma Adatama 800, při pretaktu na FSB400 jedou pořad na 800 a tech par procent co by daly nejaky drahy pameti se finančne nemůže vyplatit ...
Jinak s tema adatama žadnej problem.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas se Sentem- mam 2x 1GB novych 533Mhz pameti s kteryma jedu nai 800Mhz (btw vysli mi na 2000kc) nic zpet k tematu...
Geily jsem osobne testoval na DS4 a jsou to skvely pameti se super cenou vzhledem k jejich potencialu- mel jsem sice pujcene 2x 512Mb(ale to je to same jako 2x 1024) Geil 800Mhz CL4 a fakt super... Za tu cenu se opravdu vyplati- daji neco pres 1000MHz diky skvelym Micron D9 cipum,ktere pouzivaji.. Jinak mozna o neco malo jsou lepsi jeste Corsairy,ale zase o dost drazsi a vzhledem k cene se tolik jiz nevyplati... Kingston taky nejsou spatny,ale obecne nedavaji tolik jako Geil a Corsair. A k tem potizim jak jsi se zminoval- to mely jen problemy pocatecni biosy u techhle desek... Ted je vse naprosto v poradku- kamarad si porizoval nove PC (prave ten od ktereho jsem mel pujcene ty Geily) a nebyl s nimi zadny problem- sice jsem radeji PC nastartoval jen s jednim modulem- a flashnul hned bios... Ale ta potiz byla kuli tomu, ze nektere drazsi pameti potrebuji na chod vyssi volt.,takze se na def. 1.8V kterou nastavuje BIOS nerozjely... Ale ty Geily mi fachaly na 1.8V na 800Mhz CL4 krasne (pritom je jejich prac. nap. stanovene vyrobcem mezi 1.8-2.3V) a na 1.8V nebyl s nimi problem ani pri 940Mhz- vys jsem nemel cas zkouset:(
Geily jsem osobne testoval na DS4 a jsou to skvely pameti se super cenou vzhledem k jejich potencialu- mel jsem sice pujcene 2x 512Mb(ale to je to same jako 2x 1024) Geil 800Mhz CL4 a fakt super... Za tu cenu se opravdu vyplati- daji neco pres 1000MHz diky skvelym Micron D9 cipum,ktere pouzivaji.. Jinak mozna o neco malo jsou lepsi jeste Corsairy,ale zase o dost drazsi a vzhledem k cene se tolik jiz nevyplati... Kingston taky nejsou spatny,ale obecne nedavaji tolik jako Geil a Corsair. A k tem potizim jak jsi se zminoval- to mely jen problemy pocatecni biosy u techhle desek... Ted je vse naprosto v poradku- kamarad si porizoval nove PC (prave ten od ktereho jsem mel pujcene ty Geily) a nebyl s nimi zadny problem- sice jsem radeji PC nastartoval jen s jednim modulem- a flashnul hned bios... Ale ta potiz byla kuli tomu, ze nektere drazsi pameti potrebuji na chod vyssi volt.,takze se na def. 1.8V kterou nastavuje BIOS nerozjely... Ale ty Geily mi fachaly na 1.8V na 800Mhz CL4 krasne (pritom je jejich prac. nap. stanovene vyrobcem mezi 1.8-2.3V) a na 1.8V nebyl s nimi problem ani pri 940Mhz- vys jsem nemel cas zkouset:(
- Max Casper
- Začátečník

Já na DS4 provozuji Geily 2x1GB 800MHz CL5 a bez problému. Jedu ale na default.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Frikulin
- Začátečník

-
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A nebo bych jeste doporucil tyhle(pripadne 2x 1GB):Frikulin píše:Diky za nazory, asi vezmu ty Geily, vychazeji cenove docela dobre! Diky kluci
http://www.alza.cz/1gb-kit-2x512mb-ddr2 ... d69199.htm
pouzivaji cipy Micron D9GCT (B6-37E) -proste masakr pameti za tu cenu.. Videl jsem na xs ze s nimi dali i 1200Mhz!