NEJDE PC DESKA: ASUS K8V-X SE PLS PLS PORADTE

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
evolution_boy
Nováček
Nováček

NEJDE PC DESKA: ASUS K8V-X SE PLS PLS PORADTE

Příspěvek od evolution_boy »

Koupil jsem si desku ASUS K8V-X SE a procesor AMD Athlon 3000+ cs.754
v pohodě nasadil.... pak tam dal vsechny komponenty.. a zdroj 350W .. pak jsem to cele zavrel...spustil a PC se zapl ale nic nedela... Chladic na Procaku Jede grafika taky jede.... LED na zakladce sviti ale na monitoru nic nemam.... SVITI HDD LED...ale proste nic... NEVIM CIM TO JE PLS PORADTE

//edit Wilik - presun z s939 desek
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: NEJDE PC DESKA: ASUS K8V-X SE PLS PLS PORADTE

Příspěvek od Stepa »

evolution_boy píše:Koupil jsem si desku ASUS K8V-X SE a procesor AMD Athlon 3000+ cs.754
v pohodě nasadil.... pak tam dal vsechny komponenty.. a zdroj 350W .. pak jsem to cele zavrel...spustil a PC se zapl ale nic nedela... Chladic na Procaku Jede grafika taky jede.... LED na zakladce sviti ale na monitoru nic nemam.... SVITI HDD LED...ale proste nic... NEVIM CIM TO JE PLS PORADTE
co dela speaker? jestli ho nemas zapojenej tak ho zapoj a postni sem jak "speakuje"
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

mas vsechno dobre zapojene, jak 24pin tak 4pin od zdroje?

co tam mas dal? myslim HDD,mechaniky apod, je mozne ze mas slaby zdroj,

pokud to nepomuze resetni CMOS a dej desku s CPU grafikou a p[amti na stu l testni to tam
....ze by to byl MELOUN
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“