The Ultimate Game Quiz

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

hlupak píše:62%..OMG kdo vedel kolik bylo duchu v Pac-Manovi? :?
Tak tohle jsem vedel, zlaty stary NES :)
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

50% :onfire: je snad nekdo chytrejsi ? :lol:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

předesílám, že nejsem hráč. Dostal jsem 62%, škoda že jich nebylo o pár víc :-D
Ahoj.
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

58% :oops: moc nehravam takze som spokojny :-D inak tiez tie starsie hry ani nepoznam pomaly :oops:
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Tak to sem dal a dokonce i věděl... :)))

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
RunnerStar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RunnerStar »

honny píše:
Tak to sem dal a dokonce i věděl... :)))
tahle otazka byla zakerna, pac ja hral naposledy pac-mana na cernobile televizi a ze byly ruzny druhy duchu jsem se dozvedel az z toho testu :D .. btw na podruhe jsem to dal na 100%, tak jsu spokojenej :P

//edit: chybejici pismenko
Naposledy upravil(a) RunnerStar dne pát 12. led 2007, 09:42, celkem upraveno 1 x.
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

RunnerStar píše:74%

ale vetsinu jsem tipoval :)
r1pper píše:taky 74% :D
taky 74% :)

u tipování mě to spíš vyšlo, ale někdy sem se až divil co sem zaškrt za kravinu :oops: :)
Warran
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Warran »

Jenom 60%, myslel jsem, že dopadnu lépe. Holt konzole mě dostaly. A taky jména postav.
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

76%. Kdo nemá alespoň těch 66%, vůbec by se neměl označovat jako hráč, maximálně jako "olizovač joysticků"!
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Mican píše:76%. Kdo nemá alespoň těch 66%, vůbec by se neměl označovat jako hráč, maximálně jako "olizovač joysticků"!
Ale, ale to jsou silná slova :roll: ... jsou hráči tělem i duší, hrající pouze jejich oblíbené žánry a třeba jen na PC, kteří v tom testu mohou mít třeba jen 30% a přesto by Tě, co se týče čistého odehraného času strčili do kapsy :wink:

EDIT : a vůbec - označovat padesát otázek z "herního oboru" za "Ultimate game quiz" je trochu přitažený za vlasy :)
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Tak mě sotva, já mám odehráno fakt hodně :-)
Obecný přehled by měl mít každý hráč a já těch 24% neztratil na vědomostních otázkách z historie, spíš na těch novinkách. Navíc, těch konzolových otázek tam bylo minimum a hodně jednoduchých - i ten kdo hraje jenom na PC by měl vědět kdo je Mario, Pac Man, Samus Aran (Metroid), Solid Snake (Metal Gear cokoliv) nebo Link (Zelda).
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Mican píše:i ten kdo hraje jenom na PC by měl vědět kdo je Mario, Pac Man, Samus Aran (Metroid), Solid Snake (Metal Gear cokoliv) nebo Link (Zelda).
Samus Aran a Link mi vubec nic nerikaj :(
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

84% :D já jsem se sebou spokojenej. ale ty konzole mi dávaly docela zabrat vzhledem k tomu že poslední se kterou jsem přišel do styku byla sega master system a nes :oops:
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..60%.. vzhledem k momentalni prechodne sestave mam v nekterych novejsich gamesach mezery.. jinak co se tyce konzoli.. pripada mi uchylny michat do testu nekolik platform.. o konzolich vil ho*no.. teda krome zakladu.. takze tady to bylo velmi casto hodnoceno jako eeeee..
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

78%... vetsinu jsem tipoval, hlavne konzole :oops:
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Maxtor píše:..60%.. vzhledem k momentalni prechodne sestave mam v nekterych novejsich gamesach mezery.. jinak co se tyce konzoli.. pripada mi uchylny michat do testu nekolik platform.. o konzolich vil ho*no.. teda krome zakladu.. takze tady to bylo velmi casto hodnoceno jako eeeee..
me to prijde v poradku.. je to hracsky kviz.. jinde ve svete je celkem normalni hrat na vic platformach (PC,PSP,...)... kdyz hrac tak poradne... ja skoro nehraju., jen se o hry zajimam a tak mi nedelali problemy ani konzole (par jich doma mam) a mel sem 98% a tipoval jsem jen asi 4ry otazky
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

48% :oops: :lol:
dildoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dildoo »

60% :huh:
Seš sám, já sem taky sama..
Ale já nejsem sám, já tady tak chlastám...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

76%, zajímavý :)
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

66% a ty konzole jsem nedával :-D
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“