ZAkoupil jsem vcera tuto desku ale nemuzu ji zprovoznit.zapojil jsem vse co tam patri a po zapnuti pocitace mi to najelo do hledani ide drives ale zatuhlo to na hlaseni ze neni zapojena disketova mechanika a ze neni pripojena klavesnice .disketovou mechaniku nepouzivam proto to hlaseni ale jelikoz mi to nenaslo klavesnici tak nebylo mozno ani vstoupit do biosu.vypnul jsem pocitac a provedl reset biosu.nyni mi to je napise typ procesoru a zasekne se to uplne a z pc speakeru se ozyva jen takove rychle cvakani.....jako kdyz u starych desek pocita pamet ....ale nic se nedeje.nevite co s tim?
mam v tom amd 3000 64 bit,ATI x 550,RAM VDATA 512,sound blaster audigy 2,HDD 120 GB,CDRW,DVD RW lite on.....
pamet jsem skousel i v jinem slotu....bez uspechu....
na mem starsim pocitaci vse bez problemu jelo,byla to take deska msi
nevite cim to muze byt?.......
dekuji za kazdou radu.tomas
//edit Wilik - presun z s939 desek
MSI K8N SLI problem,prosim o radu
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- iconek
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- iconek
- Nováček

-
nezbyde nic jineho nez koupit jinou pamet
zdroj je v pohode,na stejne sestave jel bez problemu.
vzadu mi sviti ta barevna kombinace LEDek,podle manualu to znamena BIOS SIGN ON,This will start showing information about logo, processor
brand name
Nevim co s tim,asi koupim tu pamet a bude to.je to nejaka VDATA,sice mi na starsim MSI jela ale tady asi nefunguje
ovsem zvlastni je ze pred resetem biosu se mi tam bez problemu objevilo ze 512 ram je k dispozici ale zatuhlo to u te hlasky o klavesnici a flopy disku.po restartu biosu to uz jen cvaka.
celej pocitac jsem rozlozil,znova zapojil abych se vyvaroval chybe pri zapojeni ale stale stejny vysledek...
dekuji moc vsem za radu.tomas
vzadu mi sviti ta barevna kombinace LEDek,podle manualu to znamena BIOS SIGN ON,This will start showing information about logo, processor
brand name
Nevim co s tim,asi koupim tu pamet a bude to.je to nejaka VDATA,sice mi na starsim MSI jela ale tady asi nefunguje
ovsem zvlastni je ze pred resetem biosu se mi tam bez problemu objevilo ze 512 ram je k dispozici ale zatuhlo to u te hlasky o klavesnici a flopy disku.po restartu biosu to uz jen cvaka.
celej pocitac jsem rozlozil,znova zapojil abych se vyvaroval chybe pri zapojeni ale stale stejny vysledek...
dekuji moc vsem za radu.tomas