foto:

Moderátor: morke

mám 1 HDD a tie chladiče sú vysoké 4 cmjessie.james píše:reseni je to sice za par korun, ale kolik HDD mas v case? 1? nebo 2? jak vysoke jsou ty hlinikove pasivy?

tak takto ,predtým hrial disk tak že to bolo poriadne cítiť až som ruku neudržal ale po namontovaní chladičou to je na dotyk vlažnéWoyta píše:Nejvic hhreje motor a loziska. cidlo je uvnitr jednoho IO takze ted ti nemeri teplotu presne. Zkus vzit teplomer a zmerit teplotu na tele HDD. Nebo na nej zkus sahnout. Prekvapive bude mirne hrat.

to neviem,hlavne že je disk teraz vlažní a nie horúci ako predtýmSTANIK#007 píše:// není to teplotní čidlo v jednom IO, co chladíš?????

u mna disk je vlážní ,znamená to skoro mierne stutený,ako to mám ešte napísat ,disk v speedfane mal teplotu 40 st a na dotyk bol celý horúci,teraz speedfan ukazuje 29 st a disk mierne studený,vlažný, skús to a uvidíšWoyta píše:Telo bere mirne nad 37 jako vlazne a pak jako horke. Takze tim jasne vychazi ze disk nemuze mit 29st Tim ze jsi teplo z par cipu odvedl na pasiv jsi snizil teplotu jen o par stupnu a disk se zda vlazny.
Nauc se pouzivat tlacitko edit.