//Thellwin - upraven název threadu
Fallout Tactics
Moderátor: Baneshee
- Hijacker933
- Začátečník

Fallout Tactics
Nedavno jsem si poridil tuhle skvelou hru, nehral jsem stary dily fallouta,protoze me tahovej system nebere,radsi realtime
Ale nechapu proc se mi tahle hra seka,cpu bezi nonstop na 100%
mam uz verzi s patchem 1.27 ,to je nejspis nejnovejsi, na cdprojektu novejsi neni. Dalsi problem jsou obcasny bugy, napr kdyz jsem potkal Bratry Grimmy,ty dva supermutanty,jak jeden slapnul na protitankovou minu a pochroumal si tim nohu, jsem mu opravil tu nohu ,on pak podekoval a vodkracel, jenze ja se nemoh vubec hnout z mapy,proste sem odesel se vsema panackama na zeleny misto a nic
ted mam podobnej problem v misi s dalsima supermutantama, jak amm osvobodit generala a hlavne zachranit par prezivsich ,udelal sme asi chybu protoze sem ty tragedy vybombil vsechny a az pak sem si precet , ze nemam povoleni utocit na jejich hlavni tabor, problem je ale v tom ,ze nemuzu donutit ty typky od paladina Sola aby nastoupily do transporteru, priparkuju k nim a oni nic, zkousel sem na ne klikat a oni furt melou to samy, taky sem je zkousel vylecit a nic
Muze to bejt kvuli tomu utoku na jejich tabor?nebo co mam delat ?
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Re: problemy s Fallout Tactics
to bude featura, mně to dělá takyHijacker933 píše:...Ale nechapu proc se mi tahle hra seka,cpu bezi nonstop na 100%...
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Hijacker933
- Začátečník

- Tomasves
- Nováček

- Hijacker933
- Začátečník

presne pred chvily nez jsem si to precet jsem na to nahodou priselTomasves píše:Tým Paladina Sola musíš všechny vyléčit na 100% a pak k nim zajet transportérem, měli by nastoupit.
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Hijacker933
- Začátečník

Tohle je snad nejvic zabugovana hra co sem kdy hral
nechapu to, kdyz sem mel warezackou anglickou verzi tak zadny bugy, ted mam original ceskej a porad problemy,oni uplne nuti lidi si ten original nekupovat
ted me uplne dostava bug v misi kde mam supermutikum vyhodit do luftu tovarnu na zbrane ,nesmim v ty misi vubec loadnout, jinak se mi rozkolonujou postavicky, ne ze bych jich mel najednou 1xtolik, ale v tom panelu to tak vypada, nevidim jejich zbrane,kdyz kliknu na jednu tak mam oznaceny jakoby 2 uplne stejny,proste kazdej je tam 2x. taky kdyz obcas (casto) loadnu tak mi hra spadne a napise to nejakej realtime error
priste mi muze cd project polibit zadek se svejma produktama
tady je to vyfoceny : http://www.dropshots.com/zoomin.php?use ... 110&cimg=1
tady je to vyfoceny : http://www.dropshots.com/zoomin.php?use ... 110&cimg=1

- Hijacker933
- Začátečník

nevite nekdo jak muzu opravit power armor? (energozbroj) zustala mi po ty misi jak jsem mel zabit nejaky gaunery ktery je ukradli,je vubec divny ,ze mi po kazdy misi zbydou v inventari veci co mam odevzdat,jako ty casti robota 

- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tomasves
- Nováček

2 wolf00 : Jo, ta čeština je integrovaná přímo v instalaci a patche jsou zvlášť pro českou a anglickou verzi
2 Hijacker933 : Ta energozbroj už opravit nejde. A to že ti v inventáři zůstávají ty věci co máš odevzdat je divný, mě to u orig. české verze nedělalo.
2 Hijacker933 : Ta energozbroj už opravit nejde. A to že ti v inventáři zůstávají ty věci co máš odevzdat je divný, mě to u orig. české verze nedělalo.
MB: Gigabyte MA790X-DS4 CPU: AMD Athlon II X3 440 RAM: 2*2GB Corsair GK: Gigabyte Radeon HD4850 HDD: 80GB Intel, 320GB Samsung SpinPoint F1 Zdroj: Corsair 450W Case: Chieftec CH-05B-BOP
- Hijacker933
- Začátečník

wolf00: jj cestina uz ej v tom, dokonce se da odinstalovat ceskej dabing z videii
Tomasves : no tak to je v haji ,uz tu energozbroj potrebuju ,zacina mise s robotama a mam jen 3energeticky granaty.
no tak sem to asi nejak skonil kdyz jsem instaloval patch kterej mel opravit svevolny mizeni veci z inventare,mam tam jeste patch abych moh zajet karou do mapy, sice jen na zacatek, ale lepsi jak nic
btw da se nekde sehnat ten humwee?vim ,ze bylnekde na zacatku v jedny misi,pak byl zaparkovanej v tom bunkru ale ja predtim nevedel ,ze muzou vsichni nastoupit a strilet z nej, ted mam APC a uz me sere jak je to pomaly a neohrabany,na rychly rizeni si perky delat nechci,to je plejtvani
Tomasves : no tak to je v haji ,uz tu energozbroj potrebuju ,zacina mise s robotama a mam jen 3energeticky granaty.

- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

noo nemam uctenku na tu hru takze pokud mam vadny cd tak to nemuzu vyreklamovat,tu hru amm z druhy ruky koupenou protoze se nova uz sehnat nedala a patche sem vyzkousel uz vsechny, zatim ale funguje skvele,nejvetsi problem byl jen ta tovarna na zbrane,v jinejch misich sem nijak neregistroval zadny padani ani to rozdvojeni postav.Mam ale dalsi problem, mam experta na tezky zbrane,skill ma kolem 160% na tezky zbrane a pritom neni schopnej strilet z raketometu, toho zakladniho blastera na rakety,nabity to je,stoji nejakej kus od protivnika,ukazuje to 95%sanci zasahu a on nevystreli, stoji tam tak dlouho dokud ho nezabijou
ta zbran pritom nevykazuje ,ze by se nedala pouzit